Galaxy A8s fiyatı ön siparişte ne olur

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy A8s' in bazı özellikleri belli oldu. Türkiye' deki dolar krizi nedeniyle çoğu ürüne gelen zamlardan akıllı telefonlarda etkilenmişti. Galaxy A8s fiyatı ne kadar olur?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A8s’ ın en dikkat çeken yanı kameranın ekrana gömülü olması. Samsung’ un bu yılın son çeyreğinde konuşulan telefonları merak konusu oldu. 4 Kameralı cep telefonu ve ekrana gömülü kamera telefonu gibi dikkat çeken modellere imza attı. Yeni bir gelişmede çok hızlı bir şekilde şarj olan batarya için yaptığı çalışmalar.

Galaxy A8s satışa çıkış tarihi açıklandı. CES 2019 etkinliğinde tanıtımı beklenen modelin tahmini Aralık’ ta tanıtımı yapılacak.

2019 Yılında Samsung’ un modellerinde ekrana gömülü teknolojilerle karşılaşmayı bekliyoruz. Bu beklentiyi A8s güçlü kıldı. Yeni S ve A serilerinde daha sık görülecek bazı yeniliklerde bakalım tasarımda ne gibi bir değişim olacak. Malum bu değişimde kullanıcı için önemli.

Galaxy A8s fiyatı ön siparişte ne olur

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A8s özellikleri

Galaxy A8s özellikleri ne olur? Kamera gömülü, işlemcide Snap. 710 (10 nm), RAM 6, grafik tarafı 616 Adreno ve bataryası 3000 olarak bekleniyor. Galaxy A8s fiyatı ise dolarla düşüş devam ederse daha uygun bir fiyatlarda olabilir. Ön siparişte Gittigidiyor, N11 ve Hepsiburada gibi sitelerde daha uygun olması bekleniyor.

Şu an Galaxy A8 fiyatı 2600-2900 TL arasında. Ön sipariş fiyatı 2899 ve A8+ yani plus ise 3299 TL olarak satışa çıkmıştı. Ön sipariş yanlış hatırlamıyorsak Ocak sonu Şubat başlangıçı gibiydi. Tabi dolar kur’ u ne olur bakalım…


Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2018, 14:28

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.