Galaxy Fold kılıfları

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Galaxy Fold kılıfları görüntülendi. Samsung katlanabilir telefon kılıfları ortaya çıktığını biliyor musunuz? Kılıf görsellerinde üç modelden oluştuğu görüldü.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, etkinlikte tanıttığı katlanabilir modeli Galaxy Fold’ un şimdide kılıfları görüntülendi. Diğer cihaz üreticilerin kullandığı ve kullanacağı kılıflar bu zamana kadar gündeme gelmedi. Örnek Huawei…

İlk katlanabilir Samsung telefonu Galaxy Fold, dışı 4.6 ve açıldığında ise 7.3 inç’ den oluşmakta. Ekran çözünürlükleri ve ppi değerleri çıkan modele göre yüksek olan yeni katlabilir modelin kılıfları da şık görünüyor.

Hazıran veya sonraki aylarda satışa çıkacak olan Fold fiyatı 1980 dolar olarak belirtildi. Ne kadar yüksek fiyatta olsa da ilk çıktığında yine satış rakamları iyi geleceğini düşünüyoruz. Yeni bir teknoloji olduğundan parası olanlar için ilgi çekici bir model. 

Katlanabilir telefon kılıfları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Spigen Galaxy Fold kılıfları 3 modelden oluşmakta. Kılıflar dış kısmındaki ekranında korunmasını sağlıyor. Galaxy Fold kılıf fiyatı 20 dolardan başlayacak.

Fold’ un kılıfları ne kadar sağlam ve ne kadar esnek bir yapıya sahip bu sorunun cevabı bakalım ilerleyen aylarda ortaya çıkacak mı? 

Galaxy Fold kılıfları

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak