Galaxy M20 fiyatı bütçe dostu olacak

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy M20 fiyatı uygun satışa çıkacağı iddia edilmekte. Galaxy M20 özellikleri günlerdir konuşulmakta. Bizde yer verdik. M20 detaylarını paylaşmaya devam edeceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, dünyada ve ülkemizde en çok tercih edilen akıllı telefon üreticilerinden bir tanesidir. Samsung, telefon üretiminde her segmentte bulunan müşterileri için projeler gerçekleştirmektedir. Her sene sonunda belirli sızmalar meydana geldiği için, Samsung’un M serisi cihazlarından çıkması beklenen M20 cihazı ile ilgili de bilgilerin çıkması çok normal bir durumdur.

Samsung Galaxy M20 teknik özellikleri ve telefon içeriği! Samsung Galaxy M20, görselleri ve teknik detayları ile birlikte basına sızdırılan modellerin başında yerini aldı. Buna göre artık orta segment kullanıcılar için çok başarılı bir kullanım elde edilecektir. Hem tasarım olarak, hem de donanımsal özelliklere göre güzel değişiklikler telefon üzerinde görülmektedir.

Galaxy M20 özellikleri

Ekran 5,6 inç boyutunda bir büyüklüğe, bunun yanında 1080*2340 piksel Full HD+ çözünürlüğe sahiptir. Ayrıca ekran panelinde Super AMOLED ekran teknolojisi kullanılmıştır. 3 GB Ram desteğinin yanında 32 GB’lık paket ve 4 GB Ram ile 64 GB’lik paket olarak iki farklı satış opsiyonu yaratılmıştır. 3300 mAh gücünde bir pil kapasitesi Samsung Galaxy M20 modelinde ön plana çıkmaktadır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy M20 fiyatı bütçe dostu olacak

Samsung Galaxy M20 kamera özellikleri

Tasarımına bakılacak olursa, arka tarafta çift ve ön tarafta yağmur damlasına benzer bir ön kamera bulunmaktadır. Arka tarafın en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de parmak izi detaylarına bağlı olarak kullanımdır. Cihaz orta segment kullanıcılarının hoşuna gidecek bir teknik donanıma sahiptir.

Kılıf görüntüsüne dikkatli bakıldığında çift kamera ve panel üst kısmında parmak izi okuyucusu var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 17:01

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.