Galaxy Note 10 5G desteği ve özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung yeni bir modelle yine gündemde. Galaxy Note 10 için bazı iddiaların konuşulduğu mobil pazarda 5G desteği, 3 ve 4 kamera desteğiyle gelebilir. Peki fiyatı!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un yakın zamanda çıkarmayı düşündüğü akıllı telefonu Galaxy Note 10 için ortaya atılan iddiaya göre, Note 10’un 4 farklı model ile piyasaya çıkması bekleniyor. Bunun nedeni, Samsung’un yılın diğer yarısında bu telefonun 5G versiyonunu sunacağı beklentisidir. Diğer bir iddia ise Samsung’un aslında küçük bir Galaxy Note 10 üzerinde çalıştığıdır.

Küçük Galaxy Note 10, Note 9’un 6.4 inçlik ekranını koruduğu, diğer modelin ise 6.7 inçlik bir ekrana sahip olduğu bildiriliyor. 2 LTE modelinin sırasıyla üçlü ve dörtlü kamera sistemlerine sahip 6.28 ve 6.75 ekranlara sahip olacağı iddia ediliyor. Bu özelliklerin diğer iki model için de aynı kalacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S10 modelinden esinlenmeler yer alıyor

Yakında kullanıcılar ile buluşacak olan Note 10 modelleri, Galaxy S10 modelinden çok farklı olmadığı görülüyor. Pil kapasitesinin beklenen 4 model için aynı olup olmayacağı ise tam olarak bilinmiyor. 5G özelliklerinin ise 6.28 inçlik ekranlı Galaxy Note 10 modelinde bulunması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Note 10 fiyatı 5G olursa ve kamera çok iddialı olursa her zaman ki gibi beklenen yüksek fiyatlarla satışa çıkması.

Galaxy Note 10 5G desteği ve özellikleri


Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2019, 17:39

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.