Galaxy Note 9 tanıtım tarihi Ağustos olabilir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan Note 9 için tanıtım tarihi erteleme sinyali. Bloomberg tarafından ortaya atılan bir iddia da tasarımsal değişimlerden dolayı Ağustos ayında tanıtımı yapılacak. Bakalım satış fiyatı ne kadar olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy Note 9‘ da tasarım değişikliğine gittiğinden dolayı tanıtım tarihi ertelendi iddiaları gündeme düştü. 

Bir önceki tanıtım tarihi olarak Temmuz 2018 işaret edilmişti. Şimdide gelen yeni bilgilere göre tasarımsal değişimden dolayı Ağustos’ a ertelendi.

Samsung’ un Başkan yardımcısının aldığı bir kararla rakip cihaz üreticilerinin çıkardığı modellerin incelendiği ve Note 9′ da bazı değişimlere gidilmesinin planlandığını belirtmiş.

Galaxy Note 9 tanıtım tarihi ne zaman?

Bloomberg’ den gelen bir açıklamaya göre Note 9 için net bir tanıtım tarihi verildi. Yayınlanan raporda 9 Ağustos tarihi işaret edildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ un Note 8 tanıtım tarihini geçen yıl ertelemişti. Bu ertelemelerin bir diğer boyutu da satış stratejisi olabilir.

Yeni Note’ da ne gibi bir değişime gidildi. Net olmayan açıklama da telefon elde tutuşta daha iyi bir hissin uyandırması için tasarımsal bazı değişikler olacak. 


Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 17:27

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.