Galaxy S10 Plus görüntüleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy S10 modelinin tanıtılmasına az süre kaldı diyebiliriz. S10 için bu zamana kadar çok şey söylendi. Ama bu son haber çok konuşulacak. Galaxy S10 resimleri!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2018 Yılı içerisinde adından çokca söz edilen Galaxy S10′ un Plus modeli sızdırılmış olabilir. Canlı canlı yayınlanan görüntülerde acaba S10 bu mu soruları kafalarda soru işareti oluşturdu.

Galaxy S10 için son haber bomba etkisi yaptı. Şu an kimse bu şekilde bir görüntüleri beklemiyordu. Saatler önce yapılan paylaşımda net olmasa da belli başlı bölümleri görüntülendi. Daha önce de söz edilen özellikler birleştirildiğinde sanki gerçek görüntüleri olabilir.

Samsung Galaxy S10 ve S10 Plus’ da kullanılacak kamera yapısı daha önce belirtilmişti. Arka kısımdaki 3 kamera nasıl durduğu açıkca belli olmakta. Ön yükleme ekran ve kutu fotoğrafı sızdırılan detaylarda…

Ekranda gömülü olarak kameraya imkan sağlayan Infinity O paneli, ultrasonik parmak izi, One UI arayüzü ve Android 9.0 güncellemesiyle gelecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S10, MWC 2019′ a yani Şubat 25′ de tanıtılması bekleniyor. Bakalım Galaxy S10 fiyatı doların hareketine göre kaç TL olacak.

Galaxy S10 Plus görüntüleriGalaxy S10 Plus resimleriGalaxy S10 görüntüleriGalaxy S10 fiyatı


Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 04:30

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.