Galaxy S11 satışa çıkış tarihi sızdırıldı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy S11 modeli bir testte görüntülendi. Tanıtıma çıkış tarihi ve satış tarihi olarak bir iddia ortada dolaşıyor. Önceki telefonların çıkış yılına bakılıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ un Galaxy S11 tanıtım tarihi tahmini olarak 2020 Şubat ayı olarak işaret ediliyor. Önceki modellerin çıkış tarihleri baz alınarak bu tarih tahmin ediliyor. Ön sipariş satış fiyatı tarih bilgisi ise aynı ay içerisinde belli olabilir.

Galaxy S10 etkisi devam ederken şirket yeni Galaxy S modeli için çalışmalarını tamamlamasına az kaldığı iddia ediliyor. G. Kore’ de dolaşan bilgilerde kamera testlerinin yapıldığı belirtiliyor.

M.Systems şirketi taradından yayınlanan bir görsele göre S11 için kamera modülü testleri yapılıyor. Bu test nihai kullanımda son test olarak adlandırılıyor.

Önceki haberlerde yeni modelde 4 kamera kurulumu ve ana kamerasında 100 MP olacağı iddia ediliyordu. İşlemci Snap. 865, RAM 12 GB ve 5 Kat optik yakınlaştırma ve kamerada nesne kimyasal bileşimi kızılötesi ışık ile analiz etmede spektrometre yer alacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir diğer iddia ise Sammobile’ den geldi. Galaxy S11 tanıtım tarihi 2020′ nin ilk çeyreği olacak. Hatta tam tarih olarak Şubat 18 olacağı da belirtiliyor.

Galaxy S11 satışa çıkış tarihi sızdırıldı


Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 16:27

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak