Galaxy S5 gelen aramada flaş ışığı kapatma Resimli Anlatım

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung firmasının daha önce çıkarmış olduğu ve yılının en iyi telefonlarından biri olan Galaxy S5' de gelen arama ve bildirimlerde yanan flaş ışığını kapatma işlemleri.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Gakaxy S5 modelinde bulunan bir özellik olan gelen aramada veya bildirimlerde yanan flaş ışığını açma ve kapatma işlemlerini resmli olarak bu haberimizde yayınlayacağız. Gelen aramada veya bildirimde flaş ışığının yanması kimi kullanıcılarının hoşuna giderken kimileride bu durumdan rahatsız olmaktadırlar. Özellikle telefonlarımız sessiz konumda iken flaş ışığının gelen aramalarda veya bildirimlerde yanması bir yöden faydalı olmaktadır. Şimdi her iki taraf için bu durumda flaş ışığı açıp kapatmlarını nasıl yapacaklarını aşağıdaki başlığımız altında anlatmaya başlayalım

İlk olarak telefonunızda bulunana ana ekrana ulaşınız. Bu ekrana ulaşmak için ise koymuş olduğunuz desen şfresimi veya pin kodunu giriniz. Bu işlemin ardından telefonda yüklü olan uygulamalara ulaşmış olacaksınız. Yapmanız gereken bu uygulamalar içerisinden telefondaki ayarlarınızı yaptığınız ayarlar simgesine tıklamanızdır. Ayarlar simgesi aşağıda çark şeklkinde bulunmaktadır.  

 Galaxy S5 flaş ışığı kapatma resimli anlatım

Galaxy S5 gelen aramada flaş ışığı kapatma

Ayarlar bölümüne giriş yaptıktan sonra ise bölümün en üst kısmında bulunan ara kısmına Erişilebilirlik yazarak aratınız. Karşınıza gelen ekranda bulunan sonuça tıklayınız.

Galaxy S5 flaş ışığı kapatma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Erişilebilirlik başlığı altında telefonunuzda yapabileceğiniz bir çok ayar bulunmaktadır. Bu ayarlardan gelen arama veya bildirimlerde yanan flaş ışığı açma kapama yapacağınız bölüm olan  duyma seçeneğine tıklayınız.

Galaxy S5 flaş ışığını kapatma

Aşağıdaki ekranda göründüğü gibi ekranın en üstünde bulunan Flaş bildirimini göreceksiniz. Burada ye alan Bildirimleri, gelen aramaları aldığınızda veya alarmlar çaldığında kamera ışığı yanıp söner. yazısının karşısında bulunan bölümü çek ettiğinizde ışıklar yanacaktır. Bu işareti kaldırdığınızda ise yanmayacaktır.

flash nasıl kapatılır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 16:32

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.