Galaxy S6 Edge Plus Android 7.0 Türkiye güncellemesi yayınlandı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, kısa süre önce Galaxy S6 ve S6 Edge için Android 7.0 sürümünü yayınlamıştı. Şimdide Galaxy S6 Edge Plus için Türkiye dahil Android 7.0 güncellemesini başlattı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, kısa süre önce Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri için Android 7.0 güncellemesini yayınlamıştı. Şimdide Galaxy S6 Edge+ yani Galaxy S6 Edge Plus için Android 7.0 güncellemesini Türkiye için yayınladı. Note 5′ de olduğu gibi aynı zamanda Türkiye’ nin de dahil edilmesi kullanıcılarını memnun etti.

Galaxy S6 Edge Plus SM-G928C model numarası ile yaklaşık 1.4 GB dosya boyutuna sahip güncellemeyi cihazdan Ayarlar / Cihaz hakkında bölümünden ulaşabilirsiniz.

Galaxy S6 Edge Plus Android 7.0 Türkiye güncellemesi

Galaxy S6 Edge Plus Android 7.0 Türkiye güncellemesi

Samsung Galaxy S6 Edge+ için Android 7.0 Nougat sürüm güncellemesi Türkiye

Yeni sürüm güncellemesi ile daha iyi bir TouchWiz ve ciddi performans iyileştirmelerini içeriyor. Güncelleme aynı zamanda şuana kadar tespit edilmiş bazı hataların onarımınıda içeriyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy S8 içinde çalışmalarını tamamladı ve kısa süre sonra yeni amiral gemisinin tanıtımını yapacak. Yeni model detaylarına aşağıda ilişkili haberler bölümünden ulaşabilirsiniz. 

Galaxy S6 Edge + Android 7.0 güncellemesi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.