Galaxy S7 ve S7 Edge ekran özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung markasının amiral gemisi serilerinden biri olan Galaxy S7 modelinde kullanmış olduğu ekran düştüğünde kırılır mı? Galaxy S7 ekran camı çizilir mi?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung markası 2016 yılında yapmış olduğu satışlarla akıllı telefon satışında adet olarak ilk sırada yer aldı. Firma 350 milyonluk satış ile ezeli rakibi Apple firmasına 100 milyon kadar fark attı. Bu aradaki fark gördüğünüz gibi baya fazladır. Tabiki bu durumun oluşmasının bazı sebepleri bulunmaktadır. İlk sıraya Apple markasının tek bir model ile satışa çıkması diyebiliriz.

Apple firması sadece akıllı telefon sektöründe iPhone modellerinin atışını yapmaktadır. Tek bir model için bakıldığında Apple markasının çok da başarısız olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü tek bir modeli firma 250 milyon kadar sattı. Bundan dolayı başarısız olduğunu söyleyemeyiz. Halbuki Samsung markası Apple gibi değil. Samsung logosunu taşıyan bir çok model bulunmaktadır. Her bütçeye uygun her donanımda Samsung akıllı telefon bulmanız mümkündür: Bundan dolayı bu çeşitlilik aradaki 100 milyon farkının oluştuğunu söyleyebiliriz.

Galaxy S7 / Edge ekran özellikleri

Galaxy S7 ve S7 Edge ekran özellikleri

Samsung markasının bu kadar telefonu arasında ise en gözde modelleri “S” ve  “Note” serileridir. Bu telefon modelleri içerisinde ise en çok konuşulan ve gündemde olan modeli Glaxy S serisidir. Samsung bu modelin en son serisini 2017 model Galaxy S7 modelini satışa sundu. Bu model hakkında bir çok haber yapılmaya bir spekülasyon çıkmaya devam ederken daha önceki amiral gemisi olan Galaxy S7 modeli ile ilgili bilgilerde internette yer almaya devam etmektedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S7 modeli yeni serinin çıkmasıyla beraber fiyatlarında baya düşüşün olduğunu söyleyebiliriz. Bundan dolayı Galaxy s7 modelinin satışlarının artması beklenilmektedir. Galaxy S7 modelinde en çok merak edilen konulardan biride kullandığı ekranın kırılıp çizilebilir mi? Bu sorumuza cevap vermeye çalışalım.

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinde Corning® Gorilla Glass® 4 cam kullanmaktadır. Bu cam teknoloji telefonun hem ön hemde arka yüzünde kullanılmıştır. Bundan dolayı cam özelliğinin olması sebebiyle cihaz çizilebilir de aynı zamanda düşme durumlarında kırılabilir de… 


Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 16:04

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.