Galaxy S8 ve S8 Plus iPhone 7 ile karşılaştırıldığında

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un yeni modelleri Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus ekran-fiziksel boyutu yeni bir tasarımı ortaya çıkardı. Modeller iPhone 7' den daha mı büyük?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung‘ un yeni amiral gemisi Galaxy S8’ ın tasarımı neredeyse kesinleşti. Yabancı kaynaklarda yer alan bilgiye göre Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerin tasarımı artık doğrulandı diyebiliriz.

Galaxy S8′ ın fiziksel boyutu diğer modeller ve iPhone ile karşılaştırıldığında yeni bir görüntü ortaya çıkıyor. Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’ ın fiziksel boyutları Galaxy S6, Galaxy S7 ve Note 7 ile kıyasladığımızda Galaxy S8 Plus biraz daha uzun görünüyor.

Galaxy S8 ve S8 Plus boyutu

Galaxy S8 ve S8 Plus iPhone 7 ile karşılaştırıldığında

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 ve S8 Plus özellikleri

Galaxy S8 ve S8 Plus karşılaştırması

Galaxy S8 için yayınlanan son konsept görüntülerinde Apple’ nin iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerine görede daha uzun görülüyor.

Görüntülere dikkat ettiğimizde Galaxy S8, Note 7′ den daha kısa görülüyor. Ama Galaxy S8 Plus’ a göre de Note 7 kısa kalmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 Plus modelinin yüksekliği, geniş bir ekrana sahip olmasına rağmen, Apple’ nin iPhone 7 Plus modeli ile oldukça benzerlik gösteriyor. Samsung, yeni modelinde ekran odaklı gelişmelerin yanı sıra kullanımda daha ergonomik ve rahatlık hissettirme çabasında olduğu görülmekte.


Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 19:31

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.