Galaxy S8 yeni renk Burgonya kırmızısı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung firmasının amiral gemisi Galaxy S8 modeli gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Şimdide Galaxy S8 renkleri ile gündemdeki yerini koruyor. İşte Galaxy S8'in yeni rengi….

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, ülkemizde ve dünyada en çok akıllı telefon üretimi yapan markadır. Şuana kadar milyonlarca telefon  satışı yapan firma yıl sonuna kadar bu satışlarının artması beklenilmektedir. 2017 yılının son çeyreğinde telefon satışlarını kıyasladığımızda yine Samsung’un birinci sırada olduğunu görmekteyiz. Firma son amiral gemilerini 2017 yılını son çeyreğinde sunmasıyla telefon satışlarının ciddi oranda arttığını söyleyebiliriz. Ayrıca Samsung amiral gemileri için farklı renk seçenekleri sunması bu satışı olumlu yönde etkilemektedir. 

Burgonya kırmızısı Galaxy S8 çıktı

Galaxy S8 yeni renk Burgonya kırmızısı

Samsung Burgonya kırmızısı rengine sahip Galaxy S8 modelinin tanıtımını yaptı. Firma Burgonya kırmızısı Galaxy S8 telefonlarının resmi olarak tanıtımını yaparak kamuoyun açıkladı. Galaxy S8 telefonları ilk olarak piyasaya çıktığında  Blue Coral, Geceyarısı Siyahı, Gümüş, Altın ve Orkide Grisi renklerde satışa sunulmuştu. Bu renkler aslına bakarsanız kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Fakat  firma bu renklerle kalmayarak Galaxy S8 için yeni renk seçeneğini kullanıcılarına sundu. Galaxy S8 modelinin sahip olduğu bu yeni renk diğerlerine göre daha çok ben buradayım demektedir. 

Galaxy S8 modelinin tasarımında cam kullanıldığı için kırmızı renkle buluşması ayrı bir hava telefona katmaktadır. Ayrıca bu telefon modeli daha önce çıkan HTC modelinin Solar Red U11 telefonunu da anımsatmaktadır. Fakat firma bu renk seçeneğine sahip Galaxy S8 modellerini şuan sadece Güney Kore’de satmaktadır. Dünyanın farklı ülkelerinde kırmızı renklerde Galaxy S8 satışının olup olmayacağı şuan bilinmemektedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ayrıca şunu da hatırlatalım bu yeni telefonda diğerlerinde bulunan teknik özelliklerin aynı olacaktır. Ekstra herhangi bir özellik kırmızı Galaxy S8’lere eklenmeyecek. Firmanın üreteceği kırmızı renkli modeller hem Galaxy S8 hemde Galaxy S8 Plus modelleri için geçerli olacaktır.


Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 20:17

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak