Galaxy S9 ilk resmi tanıtımı yapıldı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung firmasının 2018 yılında piyasaya çıkaracağı amiral gemisi Galaxy S9'a ait aksesuar tanıtımını resmi olarak yaptı. Detaylar haberimizde…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S9, 2018 yılında adını en fazla duyduğumuz telefon modeli. Samsung bu yeni amiral gemisi için geçen yıl Galaxy S8’den sonra çalışmalara başlamıştı. Galaxy S9’un bir çok özelliğine ait bilgi internet sitelerinde dolaşmaktadır. Bu bilgiler söylentilerden ibaret görünmektedir. Fakat bu söylentilerin büyük oranda gerçekleştiğini geçmiş modellerde görmüş olduk. Samsung Galaxy S9 modeli ile ilgili ilk resmi tanıtımını yaptı. 

Samsung firması 25 Şubat günü Berselona’da yaptığı etkinlik ile yeni modelinin ismini resmileştirmiş oldu. Artık Galaxy S9 model adıyla yeni telefonun kullanıcıların karşısına çıkacağını bilmekteyiz Galaxy S9 ismi netleşirken Samsung aynı zamanda bu modele ait bazı aksesuarları da kullanıcıların beğenisine sundu.

Galaxy S9 tanıtımı

media 7826

Samsung bu yeni telefon modelinin farklı bir tasarımı sahip olacağını ve farklı özellikleri barındıracağını 25 Şubat akşamı tüm dünyaya duyurdu. 2018 yılında piyasaya çıkacak olan Galaxy S9 modelinin oldukça şık bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Aynı  zamanda bu şık tasarımın yanı sıra güçlü bir performansa da sahip olacağı görünmektedir. Firma aynı zamanda bu modele ait yeni kılıflarında tanıtımını gerçekleştirdi. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Daha önce piyasaya sürülen modellerde kullanılan kılıf isimleri bu yeni modellerde de kullanılacak gibi. Alcantara Cover, S-View Flip Cover, LED Wallet Cover, Hyperknit Cover, Rugged Protective Cover ve Silicone Cover kılıf isimlerini bu yeni modelde de görecek gibiyiz.


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 18:52

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.