Galaxy S9 parçaları görüntülendi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

iFixit tarafından yayınlanan bir video da Samsung' un yeni telefonu Galaxy S9' un nasıl söküldüğü anlatılmakta. Birde değerlendirme bilgileri de görüntülenmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iFixit’ in Samsung‘ un yeni telefon modeli Galaxy S9‘ u parçalara ayırdığı video yayınlandı.

iFixit, insanların hemen hemen her şeyi nasıl düzelteceğini anlatan wiki tarzı bir web sitesi. Teknik bilgileri herkesle paylaşan site şimdi de Galaxy S9′ u parçalara ayırdı.

Samsung’ un kullandığı yeni kamera sistemi, RAM, ekran, batarya ve dahasının görüntülendiği Galaxy S9 parçalanma videosu çok konuşulacak.

Samsung, Galaxy S9′ da kullandığı sensörün ışığı kontrol etmesi için çift kısımlı oval bıçak mekanizma kullandığı görülmekte. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S9′ da 6.2 2960X1440 çözünürlüklü 570 ppi AMOLED ekran, 12 MP çift diyafram ve 8 MP ön kamera kullanıldı. Yeni modelin yüksek donanımı ve performansı sık sık anlatılmakta. Peki hiç birde böyle şekilde gördünüz mü?

Galaxy S9 sökme işlemlerini gösteren video da ilginç detaylara ulaşabilirsiniz. 

Galaxy S9 parçaları görüntülendiGalaxy S9 videoGalaxy S9 parçalarıGalaxy S9 bataryasını çıkarmaGalaxy S9 sökmeGalaxy S9 açmaGalaxy S9 skor

iFixit Galaxy S9 parçalanma videosu

Galaxy S9 batarya sökme, kamera ve ekranı açma görüntüleri… www.youtube.com/embed/A0zAwJlypOk?rel=0


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 02:18

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak