Galaxy S9 titanyum ve renk seçenekleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy S9 ve S9+ modellerinin renk seçenekleri belli oldu. İnternette sızan yeni görüntü de titanyum rengi gayet karizmatik durmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S9‘ dan yeni sızıntılar geldi. Bu seferki Galaxy S9 renk seçenekleri oldu. Sızan görüntü de titanyum rengi belli oldu.

Samsung, 25 Şubat’ da Galaxy S9 ve S9+ modellerini tanıtması beklenirken yeni görüntüler sızdı.

Galaxy S9 titanyum renk seçeneğini Blass, Twitter hesabında paylaştı. Blass aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Galaxy S9 kılıflara da yer vermişti. Şimdide yeni kılıfı yayınladı.

Galaxy S9 ve S9 Plus, İspanya’ da yapılacak “mobil dünya kongresinde” tanıtalacak. Tabi tanıtımdan önce çok fazla detay belli oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S9 titanyum ve renk seçenekleri

Galaxy S9  renk seçenekleri

Cihaz üreticilerinin yeni modellerde çıkardığı çerçevesiz ekran ve renk seçeneklerinin devami gelmekte. Samsung, Galaxy S9′ da mor, mavi, gri, siyah ve titanyum olarak çıkmayı planlıyor.

Bir önceki haberimizde Galaxy S9 fiyatı ve Geekbench test sonuçlarına yer vermiştik.

Galaxy S9  renk seçenekleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 16:58

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir