Galaxy S9 zil sesi yayınlandı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un yeni Galaxy modeli S9 için yeni bir bilgi yayınlandı. Yayınlanan video da varsayılan zil sesi olarak "Over the Horizon" açıklandı. Yenilenmiş müzikle sizleri baş başa bırakalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy S9 ve S9+ için yeni “Over the Horizon” zil sesini yayınladı. 2011′ de Samsung’ un tasarımcısı Yun tarafından bestelenen “Over the Horizon” her sene yenilenerek gelmekte. Bu yılda Galaxy S8 için yenilenen beste büyük ilgi topladı. 

Samsung’ un bu besteye çok önem verdiği aşikar. Her yıl farklı farklı besteci tarafından yenilenen besteye ilgi hep devam etti.

Samsung yenilenmiş beste için telefonlarının estetik dönüşümünü ifade ettiğini belirtti. Aynı zamanda bestenin insanların ruhunu iyileştirdiğini de vurguladı.

Galaxy S9 zil sesi yayınlandı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S9 için varsayılan zil sesi

Over the Horizon bestesini bu yıl Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus telefonlarda “varsayılan zil sesi” olarak görülecek. Tabi kendi zil sesi yapmayı düşünmüyorsanız gayet başarılı bir parça olmuş.

Galaxy S9′ un adı ilk anıldığından beri sürekli internette varsayımlar dolaşmakta. Yeni yayınladığımız haberde de kesin olan bir bilgiye yer vermiştir. Samsung’ un katlanabilir modeli belkide Galaxy X olabileceği.

Peki Galaxy S9′ un için bir sürpriz olur mu? www.youtube.com/embed/doFVaVZrIeg?rel=0


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 02:47

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir