General Mobile Discovery 2 Plus internet ayarları

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

General Mobile Discovery 2 Plus cep telefonda APN 3G ve 4.5G internet ayarları nasıl yapılır? 4.5G internet bağlantısı olmuyor ise operatörünüz ile iletişime geçiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

General Mobile ülkemizde satış olarak en çok satanlar arasında yer alan bir telefon markasıdır. General Mobile markasının özellikle google yaptığı proje işbirliliği ile marka bilinilirliği artmış olup bu artış doğal olarak satışlarına yansımıştır. General Mobile markasının General Mobile Discovery 2 Plus telefonunda cep telefon hattınızda var olan  internet paketlerini kullanabilmeniz için APN ayarlarının nasıl yapılacağını resimli olarak bu haberimizde yayınlayacağız.

Discovery 2 Plus internet ayarları nasıl yapılır

İlk olarak her android işletim sistemi telefonda olduğu gibi uygulamalar bölümüne ulaşmanız gerekmektedir. Bazı telefon modelleirnde bir simge ile ulaşılabilen bu ekran bazılarında ise parmak hareketi ile ulaşılabilmektedir. General Mobile Discovery 2 modelinde ise yapmanız gereken sayfanın altında yer alan renkli halkaya tıklamanızdır. Diğerlerinden farklı bir simge general mobile tarafından bu modelinde kullanılmış 

Discovery 2 Plus internet ayarları nasıl yapılır

Bu işlemin ardından General Mobile Discovery 2 Plus telefonda var olan bütün uygulamaları göreceksiniz. Bu ekranda yapmanız gereken ayarlar simgesine tıklamanızdır. Ayarlar simgesi ekranda sağ üst köşede yer alan çark şeklinde simgesi bulunan bir şekildir.

Discovery internet ayarları nasıl yapılır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ayarlar bölümüne giriş yaptıktan sonra ise ilk bölümde yer alan bağlantı gurubu listesinde son kısımda bulunan Diğer yazısına tıklayınız.

Discovery 2 Plus turkcell internet ayarları

Kablosuz özelliği ve ağlar başlığı altında bulunan seçeneklerden mobil internetinizi düzenleyebileceğiniz Mobil Ağlar yazısına tıklayınız.

Discovery 2 Plus vodafone internet ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ağ ayarları şeklinde karşınıza gelecek olan ekranda ise Mobil ağ üzerinden veri erişimi aktif etmek gerekmekte. Veri etkin yazısının karşısında bulunan kutucuğu işaretleyerek bu ayarı aktif yapabilirsiniz. Daha sonra telefonunuzda internet bağlantı türünü belirleyiniz. Ağ modu kısmında yer alan şebeke modunu belirleyerek bağlantı türünü ayarlayabilirsiniz. Bu işlemden sonra ise Erişim Noktası Adları yazısına tıklayınız.

Discovery 2 Plus Türk telekom internet ayarları

APN bağlantısını belirle yazısının altında telefonda tanımlı olan APN’ler görünecektir. Burada eğer kullandığınız hatta ait APN bulunmuyorsa sağ alt köşede yer alan mavi kutucuk içerisine aldığımız seçenekler yazısına tıklayınız.

internet ayarları

Bu seçenekler yazısına tıkladığınızda ise aşağıda seçenekler belirecektir. Yapmanız gereken ise Yeni APN yazısına tıklamanızdır.

internet ayarları nasıl yapılır

Yukarıdaki ekranda yer alan yeni apn seçeneğine tıkladığınızda ise Erişim noktasını düzenle bölümü karşınıza gelecektir. Bu ekranda ise hattınıza göre doldurum gerçekleştiriniz. Örnek olarak A bölümüne Turkcell APN bölümüne ise internet yazınız. Dğer bölümleri ise olduğu gibi bırakınız. Ayrıca bu ayarları kaydetmek için aşağıda yer alan seçenekler yazısına tıklayarak kaydet tuşuna basınız.

Discovery 2 apn ayarları

General Mobile Discovery 2 Plus Turkcell Türk Telekom Vodafone internet ayarları


Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 22:39

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir