General Mobile pil yüzdesini açma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

General mobile GM 5, GM 5 plus ve GM 6 telefonda pil yüzdesini durum çubuğunda göstermek için hangi ayarların yapılacağı haberimizde resimli anlattık. Şarj seviyesi % yüzde olarak görmek…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil sektörde bir çok marka boy göstermektedir. Bildik veya bilinmedik o kadar çok marka var ki bazen takip etmekte zorlanıyoruz. Özellikle orta asya kökenli o kadar marka var ki takip etmek neredeyse imkansız oluyor. Bu kadar marka içerisinde tabiki bazı markalar bazı bölgelerde ön plana çıkabilmektedir. İşte o markalardan biride General Mobile‘dir. General Mobile markası ülkemizde global markaların yanı sıra en çok satan markalar arasında yer almaktadır. Bu haberimizde General Mobile telefonlarda pil durumunu nasıl görebileceğinizi bu haberimizde görsel olarak sizlere anlatmaya çalışacağız.

General Mobile pil durumunu gösterme ayarları

General Mobile telefonlarda pil durumunu görebilmeniz için aşağıdaki adımları takip ediniz. Pil yüzdesini aktif edebilmeniz için  sistem arayüz zamanlayıcıyı aktif etmeniz gerekmektedir. Bu işlem için android telefonda geliştirici seçenekleri açmanız gerekmektedir. bu adımdan sonra sistem arayüz ayarlayıcısını aktif edebilmek için telefonda var olan bildirim çubuğunu iki kez aşağıya doğru kaydırarak ayarlar simgesine bir kaç saniye basılı tuttuğunuzda ilgili ekran açılacaktır.

Bu işlemi eğer doğru yaptıysanız ekranda Tebrikler yazısını göreceksiniz. Ayrıca yazının devamında Sistem Arayüz Ayarlayıcısı ayarlara eklendi uyarısını alacaksınız. Bu işlemi doğru yaptıktan sonra Ayarlar bölümünde Telefon kısmının altında bu menüyü göreceksiniz. Bu ayar aktif olduktan sonra aşağıdaki adımları takip ediniz.

Sistem arayüzü ayarlayıcısına girdiğinizde aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir. Bu ekranda yer alan seçeneklerden ilk sırada yer alan Durum çubuğu yazısına tıklayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

General Mobile pil yüzdesini açma

Durum çubuğu seçeneğinde bir çok yazı karşınıza gelecektir. bu ekrandan durum çubuğunda görünmesini istediğiniz özellikleri aktif edebilirsiniz. Haberimize konu olan pil durumunu aktif edebilmeniz için Pil seçeneğine dokunarak açılan bölümden her zaman göster seçeneğini seçiniz. Bu ayarları aktif ettikten sonra pil yüzdesi artık durum ekranınızda görünecektir.

General Mobile pil seviyesini açma

Burada anlattığımız yöntemi bütün General Mobile telefonlarda uygulanabilmektedir. Genel ayarlar aynı olmakla beraber bazı küçük farklılıklar olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 00:58

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.