Google Pixel 2' de yine sorun çıktı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google firmasının amiral gemisi olan Google Pixel 2 modelinde sorunlar bitmek bilmiyor. Her geçen gün yeni bir sorun Google Pixel 2'de ortaya çıkıyor. Sorunun çözümü için cihaz değişimi!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google firması akıllı telefon sektöründe önemli kurumlardan biridir. Çıkarmış olduğu yazılımlar ile firma akıllı telefon sektörünün gelişmesine çok büyük katkılar sağlamaktadır. Özellikle android işletim sisteminin geliştiricisi olması sebebiyle neredeyse en önemli kurum diyebiliriz. Çünkü şuna itibariyle Android işletim sistemini kullanmayan telefon yok gibidir. iPhone dışında bütün telefonların ilk tercihi Android oluyor.

Google yazılımda gerçekleştirdiği bu başarıyı ne yazık ki telefon üretiminde yakalayamadı. Akıllı telefon üretimini firma LG firmasına yaptırdığından dolayı telefon ile yazılım uyuşmasını tam sağlayamamaktadır. Firma bugüne kadar Google Pixel 2 modelinde bir çok sorun ile karşı karşıya kaldı. Bu sorunların bir çoğunu çözüme kavuşturmasına rağmen yinede sorunlar telefonda çıkmaya devam ediyor. En son firma bu sorunların çözümü için genel bir güncelleme yayınlamıştı. Bu güncellemenin ardından şimdide telefonda çıkan mikrofon sorunu bu telefonu alanları ciddi olarak üzmüşe benziyor.

Google Pixel 2 sorunları

Google Pixel 2' de yine sorun çıktı

Google firmasının amiral gemisini alan kullanıcılar telefon görüşmeleri sırasında mikrofon sesinin birden kesildiğini söylemeye başladılar. Fakat bu mikrofon telefonun farklı bir özelliğini kullanırken çalışmaktadır. Örnek olarak Google Asistanı kullanırken veya video çekiminde mikrofon çalışmaktadır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google firmasına kullanıcıların gönderdiği bu yoğun şikayetlerden sonra firma bu hatanın kendilerinden kaynaklandığını belirterek telefon değişimi yapacağını duyurdu.


Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 01:41

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir