Güney Kore 256 GB Galaxy Note 8 yolunda

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Güney Kore 256 GB boyutta olan Galaxy Note seri 8 yolunda gidiyor! Samsung, Note 7 faciasından sonra Galaxy S8 ile prestijini yeniledi. Sonrasında yeni Note serisi 8 ile devam etti.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung‘un en çekici tasarımlarından olan Note8 olağanüstü tasarımı Güney Kore ilgisini çekiyor. Galaxy serisi note 8 değişik ülkelerin fişini çekerken Kore tarafından dikkatle takip ediliyor. Sürümü ve tasarımı oldukça iyi olan Samsung’un tasarımı, 256Gb hafıza alanı ile dikkat çekici bir yere sahip oluyor.

Samsung firması tarafından dahili hafıza ile güçlendirilmiş belleği ile dikkat çeken tasarım, Kore üzerinde satışa sunulacak. Depolama alanı, yüksek kalite ve çözünürlüğü ile kaynağı kaliteli olan tasarım yeterince araştırılıyor. Farklı hafıza modeli ve alanı ile boyutları yüksek ilkeler arasında yer alan telefon, akıllı tasarımlar arasında ilk sıralarda yerini alıyor. Güçlü ve profesyonel ilkler arasında yer alıyor. iPhone ile aynı hafıza sürümlerine göre ilan telefon iPhone 7 ile kıyaslandığında neredeyse eşit değerde görülüyor. iPhone 8 ve 7 gibi Note8 de 256GB dolu dolu hafızası ile ülke için oldukça şaşırtıcı ve heyecan verici bulunuyor. 

Güney Kore 256 GB Galaxy Note 8 yolunda

Samsung 256 GB stili ilgi çeken Note 8

Oldukça hayretle beklenen tasarım tanıtıma gireceği ve satışa geçeceği ülkelerini merak ve heyecanla bekletilen; kullanım kapasitesi, hafıza ve çözünürlüğü, kalitesi ve samsung güvencesi ile oldukça dikkat çekici bulunuyor. Samsung’un yeni tasarımı hafıza özelliği ile iPhone ile yarışıyor. Güney Kore tarafından alınacağı söylenen varyantı ile Samsung’un büyük tepki ve ilgi görüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.