Honor 20S fiyatı uygun olacak

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei' nin alt kolu Honor markasının yeni modeli için bazı bilgiler belli oldu. Honor 20S olarak çıkacak telefonun fiyatı uygun olması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei, mobil sektörde ve teknoloji ürünlerinde ciddi anlamda ilerleme sağladı. Önemli markalar arasına mobil cihazlarla giriş yaptı. Son çalışmalarından en önemlisi 5G altyapısı oldu. Cep telefonu üreticiliği ile ilk üç’ te yerini aldı. Geçtiğimiz yıl satış rakamlarında ikinci marka oldu.

Şirketin alt markası Honor, TV ve telefonla hızla yayılıyor. Çoğu kesime ulaşmak için uygun fiyatlarla çıkardığı modeller A101′ de sık sık karşımıza çıkmakta. 

Yeni modeller ile dikkati çeken şirkerin Honor 20 serisini devam ettiriyor. Yeni çıkarmayı planladığı Honor 20S bilgileri mobil pazara düştü.

Google Play Console’ da listelenen modelin bazı özellikleri ve tasarımı yayınlandı. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Ekranda 6 inç ve delikli tasarım
  • RAM 8 ve depolamasında 256 GB
  • Arka tarafında 4 kamera
  • Parmak izi okuyuzu ekranda
  • İşlemcisi 810 Kirin
  • Android 10

muadili olan markalara göre Honor 20S fiyat uygun olması bekleniyor. Türkiye şartlarına göre değişken bir fiyat aralığı beklenmekte.

Honor 20S fiyatı uygun olacak

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak