Huawei ekran değişimi ücretleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei Mate, P20, Lite ve Honor cep telefonlarda ekran değişim ücretleri ne kadar diyenler net bir fiyat bulunmamakta. Tabi yetkili serviste işlem yaptırmadığınız zaman!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Her ne kadar aldığımız telefonları dikkatli bir şekilde kullanmaya çalışsak da yeri geldiği zaman bir düşürme veya çarpma sonucunda ekranlarını kırabiliyoruz. Bu durumlarda cihazın eğer sigortası yoksa orijinal olarak ekranını değiştirmek telefon fiyatı kadar yüksek bir ücret tutabiliyor. Böyle bir durum başınıza geldiğinde İnternet üzerinden telefon marka ve modelini yazarak size en yakın bölgede cihaz ekran değişimi yapan firmalara ulaşarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Genel de değişen ekranlar orijinal olmadığı için ücretleri müşterileri memnun edecek düzeydedir.

Huawei ekran değişimi ücretleri

Huawei ekran değişim ücreti

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Değişen ekranda garanti süresi: Kırılan ekranlarda orijinal bir ekran ile değişimi yapıldığı zaman kırılma dışında garanti süresi 1 senedir. Eğer bir kırılma veya çatlama olursa bu kullanıcı kaynaklı bir sorun olarak belirtilir ve garanti kapsamına girmez. Cihaz alırken sigorta yaptırırsanız sigorta süresi boyunca cihazın başına gelecek tüm sorunlardan firma sorumlu olur ve değişimi gerçekleştirir. Yan sanayi ürünleri ile değişimlerinde garanti süresi firmalara göre değişkenlik gösterir. Huawei ekranları şu anda piyasada tüm işletmelerde bulunuyor.

  • Huawei G8 ekran fiyatı 135-280 arasında
  • Huawei Mate 10 lite ekran değişim fiyatı 150-300
  • Huawei Mate 9 ekran ücreti 200-300
  • Huawei P20 Pro ekran fiyatı ise 400-530

Ekran fiyatlarında değişim satıcı ve kalitesine göre değişmekte. Orjinal ekranlar pahallı olduğundan yan sanayi ekranlar tercih edilebiliyor. Bunların içinde de 1.kalite, 2.kalite veya 3. kalite diye adlandırılıyor.

Huawei ücretsiz ekran değişimi şartları consumer.huawei.com/tr/support/screenguaranteeregistration/ adresinden inceleyiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir