Huawei P Smart 2019 fiyatı özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Popüler cihaz üreticisi Huawei' den 2019 model yeni telefon modeli P Smart fiyatı ve özellikleri belli olmuş olabilir. Huawei P Smart 2019 fiyatı 2 ayrı fiyatla anılıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2019 yılında telefon şirketlerinde, gelişen teknolojiye uygun şekilde tasarlanmış çok donanımlı telefonlar beklenmektedir. Bu yüzden de bütün firmalar, doğru zamanlarda lansman tanıtımlarını gerçekleştiriyor. Akıllı telefon üreticisi firmaların en önemlilerinden bir tanesi olan Huawei, 2019 yılına çok hızlı bir giriş yapmak istiyor. Mate 20 serisi ile dünyada çok önemli bir kullanıcı sayısına ulaşan Huawei, piyasaya 2019 için Huawei P Smart modelini çıkartacağını başvurduğu FCC sertifikası ile duyurmuş oldu. FCC sertifikası içerisinde, Huawei P Smart modelinin birkaç teknik özelliği de ortaya çıkmış oldu.

Huawei P Smart 2019 özellikleri

Akıllı telefon üreticileri arasında performans ve fiyat değerlendirmesi açısından çok iyi bir sıraya sahip olan Huawei, Huawei P Smart modeli ile birlikte yine kullanıcı dostu ve cep yakmayan bir telefon hazırlığı yapmaktadır. 3320 mAh bataryası ile uzun performans seçeneği ve çift kart SIM seçeneği bulunmaktadır. Cihazın hızlı bir sistem performansı vermesi için de 3 GB – 4 GB RAM ile birlikte, 32 GB ve 64 GB büyüklüğünde depolama alanları sunulacaktır. Huawei P Smart, donanımsal özellikleri sayesinde yine kullanıcılar arasında çok popüler olacaktır.

Ekranda 6,2 inç, çözünürlük 2340 × 1080 IPS LCD, işlemcide 12 nm Kirin 710, kamera 13 ve 2 MP,  Android Pie ve EMUI 9.0 olacakmış.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P Smart 2019 fiyatı özellikleri

Huawei P Smart’ ın tasarım dizaynı

Donanım olarak bu kadar yüksek bir model olan Huawei P Smart, aynı zamanda tasarım harikası olarak piyasaya giriyor. Su damlası şeklinde tasarlanan kamera sisteminin yanında, çift kamera ve parmak izi sensörleri de çok estetik bir şekilde cihaza eklenmiştir.

Huawei P Smart 2019 fiyatı: 200 – 250 Euro arası bir satış fiyatına sahip olması bekleniyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak