Huawei P10 nasıl bir telefon şikayetleri!

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Huawei, yeni modeli Huawei P10' u yakın zamanda satışa çıkardı. Yeni modelinde işlemci, ram ve kamera yönünden başarılı görülen bir telefon oldu. Fiyatı ise 3599 TL.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P10 Analizi Huawei telefonun en yeni amiral gemisi olan p10 modelini incelemeye aldık. En güçlü yönleri ve arkasında bulunan çift kamerası ile ön planda olan Huawei p10 özellikleri nelerdir?

Huawei p10 modelinde yani 2017 senesinin en çok göze çarpan amiral modeli olan cihazın ayrıntılarını yakından inceliyoruz. Bu sene daha kavisli ve daha modern hatları bulunan ve tasarımıyla bizi şaşırtan cihaz, değişik renk alternatifleriyle dikkat çekiyor.

Huawei P10 özellikleri

Pantone Colour ile ortak bir çalışma yaptıktan sonra cihazın mavi ve yeşil gibi değişik renk alternatifleri de ürün yelpazesinde bulunuyor. Metal kasa ile karşımıza çıkan Huawei p10 en kalın olduğu kısmda 7 milimetre kalınlığındadır. Ağırlığı ise 145 gramdır.

Fiziksel Home tuşunda parmak izi sensörü bulunurken bu butonun bu cihazda daha işlevsel hale geldiğini söyleyebiliriz. Kaydırma ve dokunma hareketleri ile beraber telefonu kontrol altına almak da mümkün oluyor. 5.1 inç boyutunda ekranı olan cihazda full HD çözünürlük kullanılıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ayrıca Corning Gorilla Glass 5 cam teknolojisi ile IPS Neo panel teknolojisi de cihazda mevut. 2.4 GHz frekansı ile çalışan Kirin 960 işlemcisi yer alıyor. Ayrıyeten bu işlemcinin yanında 4 Gb Ram, Mali-G71 GPU ile 32 ya da 64 GB dahili depolama alanı mevcut. Yine çift arka kamera kullanılan cihazda 12 MP RGB sensör ile 20 MP monochrome kullanılıyor. Arka kamera da ise çift tonlu LED Flash desteği ile lazer oto Focus bulunuyor. Ön kamera ise 8 MP’dir. Huawei p10 satın aldığınızda Android 7.0 nougat sürümü ile karşınıza çıkar ve 3200 mah kapasitede pile sahiptir. Ayrıca hızlı şarj özelliği bulunuyor.

Huawei P10 renk seçenekleri

Huawei P10 nasıl bir telefon şikayetleri!

Huawei P10 özellikleri

Huawei P10 fiyatı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P10 satış fiyatı

Huawei P10 renk seçenekleri

Huawei P10 şikayetler

Huawei’ nin yeni amiral gemisi P10 malum yeni çıktığından henüz net bir şikayetler bulunmuyor. Ama bir önce ki modeli Huawei P9 için gelen şikayetler bakalım Huawei P10 içinde geçerli olacak mı!

Huawei P9 şikayetleri: Şarjın erken bitmesi, şarj seviyesinde dengesizlik (yüzdelik değerinin düşmesi ve çıkması), arada bir donma sorunu, oyun oynarken ara ara donuyor ve yazılımsal sorunlar. 

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir