Huawei P20 detayları ortaya çıktı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei P20 modeline ait bir çok detay internet sitelerinde yayınlandı. İnternete sızan bilgilere baktığımızda Huawei P20 ile ilgili bir çok bilginin yayınlandığını görmekteyiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei firmasının gelecek günlerde tanıtacağı yeni modeli ile ilgili bir çok yeni bilgi ortaya çıktı. Huawei P20 modelinin rakiplerinden farklı ve rakiplerine benzer özelliklerini birlikte inceleyelim.

Huawei firması P20 modelini 27 Mart 2018 tarihinde kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Tanıtım günü için hazırlanan basın davetiyesinde de Huawei P20 modelinde 3 kamera bulunduğu anlaşılmaktadır. Ayrıca şimdiye kadar bu modele ait birçok uzman tarafında  sızan bilgiler ışığında prototip görseller hazırlandı. Hazırlanan bu prototiplere baktığımızda ise bazı bilgilerin yanlış olduğunu görmekteyiz. Tabiki bu bilgiler donanımların olup olmaması ile ilgili değil bulunan donanımların telefon üzerindeki yeri ile ilgilidir.  

Huawei P20 özellikleri belli mi?

Huawei P20 detayları ortaya çıktı

Yayınlanan yeni bilgilerde ön kısımda iPhone X modelinde olduğu gibi bir çentiğin kullanıldığını görmekteyiz. Ayrıca telefonda oldukça ince bir çerçevenin kullandığını alt kısımda ise üst taraftan daha kalın bir ekran çerçevesinin kullanıldığını görmekteyiz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telefonun arka kısmında ise dikey konumda 3 farklı kameranın bulunduğunu görmekteyiz. Bu üç kamera arka bölümde farklı bir şekilde konumlandırılmış. İlk iki kamera bir arada bulunurken üçüncü kamera bunlardan ayrı bir yapıda bulunmaktadır. Ayrıca bu kameraların altında LED flaş ışığı bulunuyor.

Huawei P20 modelinin üst bölümünde ise kulaklık girişi bulunurken ayrıca IR blaster’da bulunmaktadır. Alt kısmında ise hopörler ve mikrofon ızgaraları bulunmaktadır. Bunlara ek olarak ise USB Type-C girişi de bu bölümde yer almaktadır. Telefonun sağ kısmında ise ses kontrol ve güç tuşları bulunuyor.

Telefonun boyutları ise 155.3 x 74.2 x 77.7 mm’dir. 9.8 mm kalınlığı bulunan telefonun ekran büyüklüğü ise 6 içtir.


Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 17:18

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.