Huawei P30 Lite fiyatı açıklandı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei yine bir modeliyle gündemdeki yerini korumakta. İkinci bir büyük marka olarak görülen Huawei yeni modeli olan Huawei P30 Lite fiyatı açıklandı. Peki özellikleri?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P30 Türkiye ön siparişleri alınmaya başlandı. Yoğun bir reklamla tanıtımı devam eden P30 için yeni bir modelin adı duyuruldu. Huawei P30 Lite özellikleri ve yurtdışı fiyatı belli oldu.

P30 Lite, giriş seviyesine sahip bir model oldu. Çıkış yerinde Nova 4e olarak adı geçen modeli dünya pazarında P30 Lite olarak biliniyor.

Etkileyici bir özelliğe sahip Huawei P30′ tan sonra gelen Lite Huawei’ nin git gide yükselişine şahit oluyoruz. Android cihazlar arasında Samsung’ tan sonra ikinci bir marka diyebiliriz.

Huawei P30 özellikleri

  • İşlemcisinde 710 Kirin yer alırken CPU detayları şu şekilde;

           8 çekirdekten oluşan, 4 çekirdeği Cortex A73 2.2 GHz ve diğer 4 ise 1.7 GHz  A53′ den oluşmakta. Grafik ise G5 ARM Mali’ den gelmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Kamera tarafında çentikte 32 MP ön kamera bulunuyor. Arkada 3 kamera olarak 2 MP, 8 MP ve 24 MP yer alıyor. 2 MP’ de derinlik algılaması söz konusu.
  • Ekranda 6.15 Full HD Plus LCD IPS bulunmakta.
  • RAM olarak 4 ve 6 GB bulunuyor. Depolama tarafında ise 128 GB.
  • Bataryasında hızlı şarjı saplamak için 18 W, mAh değeri 3340 ve yeni şarj teknoloji yer alıyor.
  • Renklerde Mavi ön planda, beyaz ve siyah renklerde dahil.

Huawei P30 Lite fiyatı için ön siparişte 330 dolara satışa çıkacağı söylenmekte. Tabi Huawei P30 Lite Türkiye fiyatı ne kadar olur bir bilgiye sahip değiliz.

Huawei P30 Lite fiyatı açıklandı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.