Lenovo A1000 APN ayarları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Lenovo A1000 telefon modelinde GSM hattına ait internet kullanımı için Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom APN ayarları nasıl yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lenovo A1000 telefon modelinde eğer wifi dışında bir internet bağlantısı kullanmak isterseniz bazı ayarları yapmanız gerekmektedir. Bu ayarları yaptıktan sonra hattınıza ait internet paketini kullanmak isterseniz yapmanız gerekn aşağıdaki başlığımız altında bulunan resimli anlatımları takip ederek APN ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Lenovo A1000 Turkcell Vodafone Turk Telekom APN ayarları

İlk olarak telefonunuzada bulunan ayarlar bölümüne girmeniz gerekmektedir. Ayarlar bölümünde telefonunuzda yer alan ayarlara bağlı değişiklikleri yapabilirsiniz. Ayarlar simgesi genelde android işletim sistemini kullanan telefonlarda çark şeklinde bulunmaktadır.

Lenovo A1000 APN ayarları

Ayarlar bölümünde ise dediğimiz gibi bir çok seçenek bulunmaktadır. Burada yapmanız gereken internet bağlantı ayarlarını yapabileceğiniz WLAN ve ağlar sekmesine geliniz. Burada var olan seçeneklerden Diğer başlığına tıklayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lenovo A1000 internet ayarları

Diğer bölümünde ise ekranda göremediğiniz diğer bağlantı türleri karşınıza gelmektedir. Burada APN ayarlarınızı yapabileceğiniz Hücresel ağlar yazısına tıklayınız.

Lenovo A1000 vodafone ayarları

Hüçresel ağlar başlığının altında ise APN tanımlamalarını görebileceğiniz Erişim Noktası Adları yazısına tıklayınız. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lenovo A1000 internet ayarları

Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza gelecektir. Diğer android telefonlardan farklı bir ekran karşınıza gelmektedirler. Sağ üst köşede yer alan üç noktaya tıklayınız.

Lenovo A1000 turkcell internet ayarları

Yukarıdaki adımı yaptığınızda ise karşınıza bir açılır menü gelecektir. Buradan Yeni APN yazısına tıklayarak işlemlerinize devam ediniz.

Lenovo internet ayarları

Erişim noktası düzenleme başlığı altında göreceğiniz bu ekranda ise Ad bölümüne internet APN kısmınada internet yazınız. Diğer bölümleri ise olduğu gibi bırakınız. Bu işlemlerin ardından yine sağ üst köşede yer alan üç noktaya tıklayrak ayarlarınızı kaydediniz.

Lenovo A1000 internet ayarları


Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 11:32

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir