LG G5 mobil internet ayarları nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

LG G5 telefon modelinde internet paketleri kullanımı nasıl yapılır ? Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom internet paketleri 3G / 4.5G kullanım ayarları….

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG G5 telefon modelinde cep telefon hattınızda yüklü internet paketlerini kullanabilmek için telefonunuzda APN ayarlarını yapmanız gerekmektedir. Kullanmış olduğunuz Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatların APN ayarlarını aşağı resimli anlatım olarak göstermiş olduğumuz APN ekranına girerek internetinizi kullanabilirsiniz.

LG G5 mobil internet ayarları

İlk önce ana ekranda bulunan ayarlar menüsüne giriş yapınız. Diğer telefon modelleri işletim sistemlerinde genellikle uygulamalar içerisinde bulunan ayarlar simgesi LG G5 telefonunda ise ana ekranda yer almaktadır. Ayarlar simgesi çark şeklindedir.

LG G5 mobil internet ayarları

Ayarlar bölümü Ağlar, Ses Bildirim, Ekran ve Genel sekmelerinden oluşmaktadır. Bu sekmelerden telefonunuzdaki bağlantı ayarlarınızı yapabileceğiniz Ağlar sekmesine geliniz. Bu ekranda ilk olarak mobil veri seçeneğiniz aktif ediniz. Daha sonra ekranın altında yer alan daha fazla yazısına tıklayınız.

LG G5 turkcell internet ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Daha fazla yazısına tıkladığınızda ise karşınıza diğer bağlantı türleri gelecektir. Bu ekranda ise Mobil şebekeler yazısına tıklayınız.

LG G5 vodafone internet ayarları

Mobil şebekeler başlığı altında ise APN’leri göreceğiniz Erişi Noktası Adları yazısına tıklayınız.

LG G5 Türk telekom internet ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Erişim noktası adları başlığı altında telefonda hali hazırda bulunan APN’leri göreceksiniz. Eğer hattınıza ait  APN bulunmuyorsa sağ üst köşede yer alan üç noktaya tıklayınız.

LG G5 internet ayarları

Yukarıdaki işlemin ardından aşağıdaki ekran açılacaktır.  Bu ekranda çıkan seçneklerden  Yeni APN yazısına tıklayarak hattınıza ait APN bilgilerini giriş yapınız.

LG G5 android internet ayarları

Erişim noktası düzenle başlığı altında yer alan isim bölümüne Turkcell Internet APN kısmınada internet yazınız. Diğer bölümleri ise boş bırakınız.

LG G5 apn internet ayarları

Son olarak ise telefona girmiş olduğunuz APN değerlerinin kaydedilmesi için sağ üst köşede yer alan üç noktaya tıklayınız. Karşınıza gelen ekranda ise kaydet tuşuna basınız. 

internet ayarları


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 19:32

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir