LG G5 telefonda parmak izi kaydetme nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

LG cep telefonda parmak izi olmuyor tanımıyor çözümü ve LG G5 modelde parmak izi kaydetme işlemlerinin nasıl yapılacağı resimli olarak bu haberimizde…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG telefon markasında kullanılan özelliklerden bir tanesi olan parmak izi okutma işleminin nasıl yapılacağı konusunda bir makale yayınlayacağız. Parmak izi akıllı telefonlarda var olan güvenlik seviyeleri içerisinde en üst seviyede bulunmaktadır.

Akılı telefonlarda ekranda var olan görüntü her zaman açık bulunmamaktadır. Bunun hem güvenlik açısından hemde enerji tasarrufu açısından önemi bulunmaktadır. Güvenlik olarak ise kilitlenen bu ekran akıllı telefonlarda bir kaç farklı şekilde açılmaktadır. Bunlar kaydırma dediğimiz parmağınızla ekranı yana doğru kaydırarak açma diğeri ise desen oluşturarak ekran güvenliğini sağlamadır. Son olarak ise ekrana bir PIN kodu girerek telefon güvenliğini sağlamadır. Bunların dışında ekran güvenliğini bu yöntemlerden daha güvenli yapabileceğiniz parmak iziniz ile telefon ekranını açmanızdır.

LG G5 parmak izi kaydetme

Telefonunuzu yabancı ellerden ve gözlerden koruyabilmek için parmak izinizi telefona kaydediniz. Bu makalemizde LG G4 modelinde parmak izi kaydının nasıl yapılacağını anlatacağız. LG G54 modelinde parmak izi kaydı için aşağıdaki adımları takip ediniz.

“Ayarlar > Parmak İzleri ve Güvenlik > Parmak izleri” kısmında “Parmak İzi Ekleyin”

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu aşamada ise parmak izinizi güç düğmesine koyarak kaydediniz.

LG 4 telefonda parmak izi kaydetme nasıl yapılır

Uyarılar

  • Parmak izinizi telefona kaydederken parmağınızın güç düğmesini tamamen kaplamasını sağlayınız.
  • Bu işlem sırasında güç düğmesine basmayınız parmağınızı düğmenin üzerine hafifçe yerleştiriniz.


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 11:58

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir