LG G6 dayanıklılık konusunda nasıl bir telefon?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

LG' nin amiral gemisi G6 için dayanıklılık testi yapıldı. Testte bükülme, çizme ve yanma / yakma gibi işlemler yapıldı. Suya toza dayanıklı mı? LG G6 almalı mıyım? İşte test sonucu…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG G6’nın dayanıklılığı nasıl? LG G6 modeli telefonu JerryRigEverything adlı YouTube kanalında dayanıklılık testine tabi tutuldu. Peki yakılabilen ve bükülen LG G6 modeli ne kadar dayanıklı?

LG bu sene Mobil Günya Kongresi’ nde tanıtımını yaptığı LG G6 modeli ile Amiral Gemisi Yarışına katıldı. Türkiye’deki çıkış tarihi ve fiyatı açıklanan LG G6 bu defa dayanıklılık testine tabi tutuldu.

LG Mobil Dünya Kongresinde tanıttığı LG G6 ile bu seneki amiral gemisi yarışına katıldı. JerryRigEverything adlı YouTube kanalı teknolojik aletlere hazırladığı dayanıklılık testleri ile tanınıyor. Bu kanalın konuğu olan LG G6 dayanıklılık testinde çizildi, büküldü ve daha da ileri gidilerek yakıldı.

LG G6 bu dayanıklılık testleri ne karşı nasıl bir tepki gösterdi? Şimdi bu sorunun yanıtını verelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG G6 dayanıklılık testi nasıl geçti?

LG G6 dayanıklılık testi nasıl geçti?

LG G6 çizilmeye karşı dayanıklı mı

LG G6 düşmeye karşı dayanıklı mı

LG G6 darbeye karşı dayanıklı mı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG G6 su geçirmez mi suya dayanıklı mı?

LG G6 alınır mı

LG G6 bükülmeye karşı oldukça dayanıklı bir üretime sahip olduğunu ispatlasa da, cihazın Corning Gorilla Glass 3 ile korunmuş olan ekranı kolaylıkla çizilerek telefonda derin izler meydana getirmiştir. LG logosu ve Ön kameranın bulunduğu bölüm çizilmeye karşı dayanıklık gösterse de ne yazık ki, cihazın kenar bölümleri için aynı dayanıklılığı görmek mümkün olmadı. LG G6 ekranı çakmak ile ateşe maruz bırakıldığında, cihazın ekranında bu testin yapıldığı her akıllı telefon gibi kalıcı bir hasar meydana geldi. Sonuç olarak LG G6’nın bükülmeye karşı dayanıklı, çizilmeye ve ateşe karşı dayanıksız olduğu görüldü.

LG G6 dayanıklılık testi


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 21:11

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.