LG V30 Graphy Modu ile profesyonel fotoğraf çekme

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

LG, güçlü kamera özelliğine sahip yeni modeli V30' u kısa süre önce tanıtmıştı. Telefon özellikleri incelendiğinde gerçekten donanımsal olarak gayet başarılı bir model olacağı düşünülüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG‘ nin yeni akıllı cep telefonu LG V30’ nın en önemli özelliklerinden biri olan Graphy modu ile artık profesyonel fotoğraf çekebilirsiniz. LG V30, özellikle kamera konusunda çok güçlü bir donanıma sahip.

Yeni model kamera ayarlarında yer alan otomatik ve manuel ayarları anlayan anlamayan herkesi fotoğrafçı yapacak. 

LG V30 özellikleri hakkında daha detaylı bilgiye haber sonunda yer alan ilişkili haberler bölümünden ulaşabilirsiniz.Graphy mod sayesinde zahmetsiz önce den tanımlanmış ayarları kullanarak ciddi bir performans gösterebilirsiniz.

LG V30 özellikleri 

16MP ve 8MP sensörlere sahip, 3300mAh batarya, suya ve toza dayanıklı, 835 Snapdragon işlemci, 4GB RAM, depolama alanı 64GB, microSD slot ve çift kamera.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG V30 Graphy Modu ile profesyonel fotoğraf çekme

LG V30 özellikleri

Kamera çekim ayarları nasıl yapılır?

Kamerayı açınız. Manuel moda geçiniz. Graphy mod simgesine dokunun. Resimi seçiniz. Açılan yerde efektlere benzer seçenekten seçiyoruz. Renkleri ve ışık ayarları otomatik olarak yapacaktır. Ayarları beğenmediyseniz + simgesine dokunarak düzenleme yapabilirsiniz. Aynı zamanda Google Play Store’ den Graphy uygulamasını da indirebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 12:43

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak