MÜJDE! Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Türkiye fiyatı düştü!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung'un 2017 yılının yeni kralları olarak görülen muhteşem yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Türkiye fiyatı yapılan yeni indirim kararıyla ciddi oranda düşürüldü!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir dönemin yüksek fiyatlı “akılsız” normal cep telefonu dönemine benzer bir dejavunun yaşandığı özellikle 2017 yılı akıllı telefon fiyatları, öncülüğünü Apple’ın iPhone ile yaptığı ve şimdilerde Samsung’un Galaxy S8 serisiyle uçuşa geçirdiği bir trendi başlattı.

Kısa süre önce resmi olarak duyurulan yeni Galaxy S8 modelinin 4399TL‘ye ve Galaxy S8+ modelinin ise 4999TL‘ye olarak açıklanan fiyatları, özellikle yüksek vergilerin eklendiği güzelim ülkemizdeki bir çok kişiyi, Galaxy S7 Edge veya LG G6 almaya yöneltirken, Samsung bunu anlamış olacak ki yeni amiral gemilerinde ciddi oranda indirim yaptı

Galaxy S8 Türkiye fiyatı

media 9571

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Türkiye Fiyatı Düştü, İşte İndirimli Fiyatlar

Samsung yüksek fiyatlardan ötürü kullanıcılardan aldığı yüksek tepkinin ardından yeni amiral gemileri S8 serisinde 500TL indirim yaptı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni Galaxy S8 Türkiye Fiyatı: 3999 TL

Yeni Galaxy S8+ Türkiye Fiyatı: 4499 TL

Alınan bu doğru kararla S8 almayı düşünen kullanıcıların çoğunluk oranında almama kararından vazgeçeceği tahmin edilirken, Samsung’a “madem yapabiliyorsun neden en başından bu fiyatları sunmadın” diye sitem eden kullanıcıların ise kararından dönmeleri için yeni GearVR veya Samsung DeX gibi bazı hediyelerin verilebileceği de söylenenler arasında.

Peki siz yeni fiyatlarıyla Galaxy S8 modellerinden birini alacak mısınız?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 14:41

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir