Note 9 fiyatı ve özellikleriyle geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un yeni amirali yakında alıcılarıyla buluşacak. Note serisinin 9' uncusu gelecek ay tanıtıma çıkıyor. Güçlü donanımı ve satış fiyatı merak konusu yeni Note net olmasa da belli oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeniliklerin öncüsü Note serisi! Note serisi Samsung firmasının atılımında büyük bir role sahiptir. Kullanıcı dostu özellikleri sayesinde Note serisi ilgi odağı olmuş, çok satmıştır. Ayrıca sahip olduğu yüksek donanım özellikleri sayesinde her dönemde amiral gemileri arasında yerini almıştır. Bu gibi özellikler müşterilerin hoşuna gitmiş, kalem, not tutma kolaylığı gibi hayatımıza soktuğu yenilikler de kullanıcıları tarafından benimsenmiştir.

Note serisi Güney Kore merkezli Samsung firmasının yaptığı atılımda büyük bir role sahipti. Note serisi kullanıcıları tarafından beğenildi. Büyük bir revizyonu kullanıcıyla buluşturan Note serisinin yeni telefonu Note 9’un lansmanı yakın zamanda gerçekleştirilecek.

Note 9’un tahmin edilen özellikleri! Note 9 için lansman henüz gerçekleştirilmemiş olsa bile özellikleri için sızan bilgileri değerlendirebiliriz. Sızan bilgiler ışığında 2960 x 1440 6,4 inç ekran genişliğine, 3850 – 4000 mAh bataryaya sahip telefon ergonomik bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacak. 12 MP arka kamera, 8 MP ön kamera ile fotoğraf konusunda iddialı bir note telefon kullanıcılarla buluşacak. Ayrıca telefonda 6 GB RAM olacağı da iddialar arasında yer alıyor. Depolama alanı 512, 256 ve 128 GB olarak satışa çıkacak. Unutmadan Bixby 2.0 ile dikkat çekecek.

Note 9 fiyatı ve özellikleriyle geliyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un yeni telefonu olan Note 9’un amiral gemisi olarak piyasada yerini alacağı tahmin ediliyor. Lansman öncesi fiyatı sızan telefon hakkında birçok alternatif mevcut olacak olarak görülüyor. 

Note 9 fiyatı 128 GB ve 512 GB hafıza alternatifleriyle piyasaya sunulacak telefon 1050-1250 euro fiyat etiketiyle piyasalara giriş yapması bekleniyor. 128 GB için sızan fiyat bilgisi 1050 euro değerini taşıyor. Ayrıca 512 GB için iddia edilen fiyat 1250 euro fiyat etiketine sahip.

Galaxy Note 9, bir değişiklik olmazda 9 Ağustos 2018′ de tanıtımı yapıalcak.


Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 20:27

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.