Redmi Note 6 Pro fiyatı açıklandı mı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Mi' den yeni telefon modeli Xiaomi Redmi Note 6 Pro duyuruldu. Son 2-3 yıldır önemli modeller çıkaran Çin' in önemli şirketlerinden Mi bu aralar sürekli bir modeller gündemde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye piyasasında oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Xiaomi telefon üreticisi firmanın 2018 Haziran ayında duyurduğu yeni amiral gemisi Redmi Note 6 Pro modelinin duyurusu yapıldı. Firmanın üretmiş olduğu bu cihazda yer alan pek çok özellik telefon kullanıcılarının dikkatini çekerken cihazın teknik özellikleri de beklentiyi karşılayacak nitelikte.

Redmi Note 6 Pro tahmini özellikleri: RAM 3 GB ile 4 GB RAM 2 versiyon çıkarabilir. Asya pazarı için 6 GB olan bir modelde gündemde. Resmi tanıtımını 26 Eylül’ de yapılması bekleniyor.

Redmi Note 6 Pro özellikleri: 5.84 inçlik bir ekran boyutu ile kullanıcısının beğenisine sunulan model çerçevesiz tasarımı ile dikkat çekmektedir. 4.000 mAh’lık bir batarya kapasitesi ile birlikte uzun süreli kullanım sağlayacak olan cihaz kapasitif ekran özelliğine sahiptir. 12 MP’lik bir kamera çözünürlüğü ile kullanılabilecek olan Xiaomi Redmi Note 6 Pro Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953 işlemcisi ile yazılımsal açıdan oldukça güçlü bir telefon olarak satışa çıkarılmıştır. 32 GB dâhili depolama alanı ve 3 GB RAM alanı ile birlikte Türkiye piyasasında henüz satışa çıkarılmamış olan bu cihaz pek çok kullanıcı tarafından dikkati çekmektedir.

Redmi Note 6 Pro fiyatı açıklandı mı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Redmi Note 6 Pro fiyatı

Xiaomi Redmi Note 6 Pro modelinin henüz Türkiye içerisinde satışa çıkarılmamış olması fiyat açısından da belirgin bir durum olmamasına neden olmaktadır. Dünyanın pek çok yerinde satışa yeni çıkmaya başlayan ve Türkiye’deki dolar kuru sebebi ile henüz satış fiyatının belli olmadığı bu model teknoloji sever kişiler için heyecanla beklenmektedir.

Avrupa Xiaomi Redmi Note 6 Pro fiyatı 250 avro.


Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 05:50

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.