Samsung, 6GB sahip Galaxy S8 + satışa sundu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip Samsung Galaxy S8 +, Rusya' da piyasaya sürüldü. Aynı zamanda Japonya' da da Galaxy S8+ Emperor Edition adıyla satışa çıkacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hatırlanılan üzere Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin normal versiyonlarının yanında bir de 6GB Ram’i olan modellerinin de geleceği ve bu modellerin sadece Asya tarafında satışa sunulacağı konuşuluyordu. Bu konuşulan gerçekleşiyor ve 128 GB hafızalı, 6 GB Ram’li S8 modelleri satışa sunulmaya başlıyor.

Galaxy S8+ Emperor Edition özellikleri

Samsung’un yeni amiral gemisi adıyla geçen Galaxy S8+ Emperor Edition’ı da Japonya’da satışa sunuluyor. 6.2 inç QHD+ Super AMOLED ekranı, 6GB RAM’i, 128 GB depolama alanı, Snapdragon 835 işlemci 12 MP arka ve 8 MP ön kamerası ile 3500 mAh pili yer alıyor. Bu özelliklerden anlaşılıyor ki Samsung, son hızla devam ediyor ve gelişiyor.

Şimdiden S9 hakkında bile dedikodular çıkmaya başlamış gibi gözüküyor. www.andronova.net

Samsung, 6GB sahip Galaxy S8 + satışa sundu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

6GB RAM ve 128 GB hafızalı Galaxy S8 Plus ve niceleri

Sadece Güney Kore ve Çin’de satış sunulan fakat diğer Asya taraflarına da ulaşacak olan Samsung Galaxy S8+’in fiyatı da dudak uçuklatıyor. Şu anlık 1020 dolar etiketi belirlenmiş bir durumda bulunan bu telefonun yurt dışındaki fiyatları bir miktar daha uyguna geliyor. Görünümü ile de oldukça dikkatleri çekiyor çünkü ilk defa full ekran bir telefonla karşı karşıya kalmış bulunuyoruz.

Samsung Galaxy S8 ve S8+ daha çok performans canavarı, bu işle uğraşan insanlar tarafından daha çok tercih ediliyor.


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 22:04

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir