Samsung Galaxy J7 2016 internet ayarları

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Samsung Galaxy J7 2016 telefonda 4.5G ayarları 3G ayarları internet ayarları nasıl yapılır? Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone isim, apn, proxy, kullanıcı adı, şifre, sunucu, mmsc ayarı!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android telefonlar ülkemizde yaygın olarak kullanılan telefonlardandır. Android işletim sistemine sahip bir çok marka ve model bulunmaktadır. Her geçen günde artan pastadan dolayı mobil dünyasına yeni modeller ve markalar katılmaktadır. Bu markalar içerisinde dünyada ve ülkemizde en çok tutulan ve Apple markasının karşısında durabilen hatta başabaş giden Samsung markasına ait Galaxy J7 2016 modeline ait internet bağlantı ayarlarını bu haberimizde paylaşacağız.

Samsung her bütçeye uygun model piyasaya sürmektedir. Bazı modelleri üst düzey olurken samsungun amiral gemisi konumunda iken bazılarıda biraz alt seviyede uygun fiyatlarla piyasada yer almaktadır. İşte o uygun fiyatlı modellerinden biride Galaxy J7 dir. Firma J7 modeli için farklı ürünler piyasaya çıkardı. Bu modelleri galaxy j7, galaxy j7 2016, galaxy j7 prime şeklinde adlandırdı. Bu makalemizde galaxy 2016 modeli için görüntüleri paylaşarak internet bağlantı ayarlarını yayınlayacağız. İnternet artık mobil sektöründe daha fazla kullanılmkatadır. Çünkü taşınabilir olması ve heran ulaşılabilir olmasından dolayı evimizde bilgisayarlarımız dahi olsa akıllı telefonlarımızı kullanarak internete girmeye devam ediyoruz. Galaxy J7 2016 modeline ait 4.5G internet ayarlarını aşağıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy J7 internet ayarları

İlk olarak aşağıda galaxy j7 modeline ait ana ekranın sağ alt köşesinde bulunan kırmızı kutucuk içerisine aldığımız uygulamalar bölümüne tıklayınız.

Samsung Galaxy J7 2016 internet ayarları

Gelen ekranda ise telefonunuzda yer alan uygulamaları göreceksiniz. Bu ekranda telefonda farklı görevler üstlenen yazılımlar bulunmaktadır. Bu yazılımlar içerisinden telefonunuzda istediğiniz değişiklikleri yapabileceğiniz çark şeklinde simgesi bulunan “Ayarlar” simgesine tıklayarak internet ayarlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy J7 internet ayarları

Açılan ekranda ise bir çok ayar değişikliği yapacağınız bölümler çıkacaktır. Fakat bizler telefonunuzun internet bağlantı ayarlarına yapacağınız ekrana ulaşmamız gerekmektedir. Açılan ekranda GSM operatörlerinin internet bağlantısını kullanabilmek için “Mobil Ağlar” yazısına tıklayınız.

Galaxy J7 internet ayarları

Mobil ağlar bölümüne giriş yaptıktan sonra 4.5G internet bağlantı ayarları için erişim noktası düzenlemesi yapamanız gerekmektedir. Aşağıdaki ekranda görünen erişim noktası adları bölümüne giriniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy J7 ayarları

Açılan erişim noktası adları kısmında üst bölümde bulunan aşağıdaki görüntüde kırmızı kutucuk içerisine aldığımız “Ekle” yazısına tıklayınız.

Samsung Galaxy J7 apn ayarları

Ekle yazısına tıkladığınızda erişim noktası düzenleme ekranı karşınıza gelecektir. Burada kullandığınız operatörün ayarlarını giriniz. Biz bu makalemizde Turkcell firmasına ait bilgileri yayınlayacağız. İsim bölümüne Turkcell- ISP, APN kısmına internet, proxy ve bağlantı noktasına ise olduğu gibi bırakınız. Sunucu ve MMSC bölümlerinide olduğu gibi bırakınız.

Samsung Galaxy J7 Turkcell internet ayarları

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra ayarların telefonunuzda aktif olabilmesi için kayıt etmeniz gerekmektedir. Bunun içinde yine sağ üst köşede yer alan “daha fazla” yazısına tıklayınız. Açılan ekranda ise APN’yi Sil, Kaydet ve Çıkış seçenekleri vardır. Buradan ortada yer alan ekranda göründüğü gibi kaydet yazısına basınız.

Samsung Galaxy J7 Vodafone internet ayarları


Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 01:02

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.