Samsung Note 8 ile özel kılıf hediyeli

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Note 8 cihazı artık hediyeli olacak. Samsung, Note 8 satışında kılıf hediye edecek. Ekran kırılması ve çizilmesini önlemek amaçlı hediye kılıf özel üretim olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung marka telefonlarının ve cihazlarının en hassas yeri onların ekranıdır. Kırılan veya çizilen ekran değişimi aşırı pahaya gelebilir. Tüm bunları göz önünde bulunduran Samsung ekibi yeni piyasaya sunulan Samsung Note 8 cihazını elde edecek müşterilere özel kılıf hediye olarak sunacak. Dayanıklı olacak bu kılıflar özel olarak üretildi.

Samsung’ dan büyük jest

Samsung Note 8 ile özel kılıf hediyeli

Samsung şirketi piyasaya çıkarılan hiç bir ürünü için ekstra hediye vermiyordu. Fakat Samsung Note 8 ile yeniliğe imza atarak müşterisine darbelere dayanıklı özel üretim kılıf hediye edecek.

Piyasaya çıkarılan her yeni model özel tasarım ve özellikleri ile göz alıcı olsa da, cam ekranların aşırı ince üretilmesi kullanıcıları ekstra masrafa sokuyordu. Hassas ve ince olan Samsung ekranları diğer model telefonlara göre daha çabuk çizilmelere maruz kalıyor. Bu duruma el atan Samsung yeni dayanıklı kılıf üretti. Özel malzemeler kullanılarak hazırlanan yeni kılıflar şeffaf tasarımı ile yeni cihazın genel görünümünü saklamayacak. Yeni hazırlanan kılıflar aşırı inceliği ile dikkat çekseler de, hafif oldukları gibi aynı zamanda çok dayanıklıdırlar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Note 8 cihazı ile hediye olunması düşünülen bu dayanıklı kılıflar isteğe göre ayrılıkta da satılabilir. Dayanıklı kılıf fiyatı ise 17 dolar ile 26 dolar arasında değişecektir. Samsung şirketi bu dayanıklı kılıfları sadece seçilmiş bölgelerde hediye olarak ücretsiz sunacak.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir