Samsung telefonda MTP Application sorunu çözümü

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung telefon modellerinde yaşanan Kies uygulamasına bağlanırken karşılaşılan MTP Application hataları ve bu hatalara çözüm önerileri haberimizde…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung ülkemizde ve dünyada en çok satan modelleri piyasaya süren bir telefon modelidir. Samsung telefon satış miktarı olarak hatta dünyada ilk sırada olduğunu söyleyebiliriz. Bu haberimizde bu telefonların bilgisayar bağlantınsı için kullanılan samsung kies uygulamasında karşılaşılan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerimizi bu haberimizde yayınlayacağız.

Samsung kies uygulaması telefon içerisinde yaşadığınız bir çok soruna çözüm üretebileceğiniz bir programdır. Samsung kies uygulaması ile telefonunuzun yazılımında yaşadığınız her hangi bir sorunda veya işletim sisteminiz yavaşladığında veya telefonunuz yazılımsal olarak açılmıyorsa bu uygulamayla orjinal yazılımınızı tekrardan geri yükleyebilirsiniz.

Samsung MTP Application hatası

Kies programı ile ayrıca telefonda bulunan kişilerin, e-postaların, resimlerin, videların gibi bir çok kişisel verilerinizin yedeğiniz alabilirsiniz. Ayrıca bu almış olduğunuz yedeklerin tekrardan telefonuna geri yüklenmesini de sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu uygulama ile telefon hafızanızda bulunan resim ve videolarınızı bilgisayarınıza sorunsuz bir şekilde aktarımını yapabilirsiniz. Samsung telefon modelleri için bu kadar önemli olan bu uygulamada bazen MTP Application hataları alınabilmektedir. Bu sorunun çözümü için aşağıdaki işlemleri yapınız. Bu işlemlerin ardından büyük bir ihtimalle bu hatalardan kurtulabileceksiniz.

Samsung telefonlarda MTP Application sorunu ve çözümü

  • FileSearcherforKiesFix uygulamasını bilgisayarınıza indiriniz
  • Daha sonra indirmiş olduğunuz bu küçük programı çalıştırınız.

Samsung telefonda MTP Application sorunu çözümü

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Daha sonra uygulamanın altında yer lan Search tuşuna basınız.
  • Bu dosyaları temizledikten sonra artık rahatlıkla Samsung Kies bağlantınızı yapabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 12:06

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.