Sonsuz ekran tasarımlı Galaxy A5 buton olmadan geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung, 2018 yılında Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy A8 ve A8 Plus cep telefonu modellerini tanıtacak. Yeni modellerde aynı zamanda Infinity Display yani sonsuz ekran teknoloji kullanılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy A5 2018 modeli için yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Butonsuz ve sonsuz ekran tasarımına sahip yeni Galaxy A5 yakında kullanıcıları ile buluşacak.

Kısa süre önce yaptığımız haberde Samsung’ un 2018 yılındaki modellerinde çerçevesiz ekranın sık sık kullanacağına yer vermiştir. Yeni sızıntıda sonsuz ekran ile A serisinde yeniliğe gidiyor. 

Galaxy A5 için geçmişte yapılan sızıntılarla yeni sızıntı arasında benzerlik görülmekte. Bu da paylaşımların gerçek olabileceğini ortaya çıkardı. Yeni  A serisi Galaxy S8 ve Note 8′ deki gini ön kısımda fiziksel buton olmayacak. Bir diğer söylenti de yeni Galaxy A5′ in yan kısmında Bixby butonu olacak. Parmak izi sensörü ise kameranın altında konumlandırıldı olarak görülmekte. Kamera yanında da LED flaş yer alıyor.

Sonsuz ekran tasarımlı Galaxy A5 buton olmadan geliyorSamsung sonsuz ekran tasarımı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tahmini Galaxy A5 özellikleri

Galaxy A5′ de kullanılacağı düşünülen işlemci ise Exynos 7885 olması bekleniyor. RAM 4 GB ve cam materyal kullanılabilir. 

Yeni modeller ne zaman çıkacak? Samsung, 2018 yılında yeni Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy A8 ve Galaxy A8 Plus modellerini de tanıtabilir. 2018 İlk çeyreğinde tanıtımlar yapılabilir.

Samsung’ un yeni patent aldığı “Infinity Display” (sonsuz ekran) telefonun gövdesini 1 uçtan 1 uca kadar kaplayan ekranlı üretilmesi.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir