Sony Xperia 1R 5K ekranlı model geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Sony 5K ekranlı Xperia 1R özellikleri kısmı olarak belli oldu. Her ne kadar akıllı telefon üreticiliğinde istediği yere varamasa da direnmeye devam eden şirketten yeni model yakında.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony, cep telefonu konusunda istediği başarıyı yakalayamıyınca bazı ülkelerden çekilme kararı aldı. Ama üretime devam etti ve yeni bir modelle piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Sony’ den 5K ekranlı Xperia 1R modeli yakında tanıtılabilir. Bu yılın ilk çeyreğinde tanıtılan 4K Xperia 1 OLED modelden sonra iddialı başka bir model hakkında sızan bilgiye göre 5K model çok iddialı olacak.

Yeni Xperia J8220 model numarasıyla görüntülendi. Sony Xperia 1R özellikleri kısmı olarak belli oldu.

Sony Xperia 1R ve Xperia 1

Xperia 1R özelliklerinde ekran 6.1 inç, 5040x 2160 çözünürlükte, 21:9, 899 PPI ve 5K ekran. Xperia 1′ in ise ekranı 6.5. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni modelde büyük ihtimal merka edilen konu kamera özellikleri olacaktır. Malum son zamanlarda çoğu üretici kamera üzerinden rekabet ediyor.

Sony Xperia 1R 5K ekranlı model geliyor

Xperia modeli akıllarda ilk olarak su geçirmez olarak yer almıştı. Tabi gelen şikayetlerin çok olmasından sonra üstünü vurgulayarak su geçmez değil suya dayanıklı olduğu belirtildi.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak