Tasarım harikası Galaxy Note 8 konsepti

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung firmasının üst düzey telefon modeli Galaxy Note 8'in tasarımının nasıl olacağı herkes tarafından merak edilmektedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung markasının üst düzey modeli olan Galaxy Note 8‘in tasarımı ve özellikleri herkes tarafından merak edilmektedir. Şirketin daha önceki modelde yaşadığı talihsiz durumdan dolayı yeni modelde yapacakları merak edilmektedir.

Samsung Galaxy Note 7 modeli ile ilgili geçen yıl içerisinde gelen patlama haberleri bu modele olan talebi azaltmıştı. Bundan dolayı firma tekrardan bu prestijli modelinin itibar kaybını geri kazanmak için Galaxy Note 8 modelinde farklı bir konsept çalışması yapacağı tahmin edilmektedir.

Samsung firması aynı yıl içerisinde iki farklı amiral gemi çıkarmaktadır. Bu amiral serilerin birisi “S” diğeri ise “Note” modelleridir. Firma bu durumu bir gelenek haline getirerek bu iki üst düzey modelini her yıl düzenli olarak çıkarmaktadır. Galaxy S8 modelinin piyasaya çıkmasından sonra firma şimdide ikinci amiral modeli Galaxy Note 8 modeli için kolları sıvadı.

Tasarım harikası Galaxy Note 8 konsepti

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Note 8 modeline ait konsept tasarım videosu yayınlandı. Firma bu modeline ayrı bir önem vermektedir. Bu modeli ile ilgili Samsung içerisinden yetkililerce bazı bilgiler dışarıya verilerek bu modelini devamlı olarak gündemde tutmaya çalıştırlar. Ayrıca bu bilgilerin dışında bazı sızan bilgilerde bu durumu koruduğunu söyleyebiliriz. Galaxy Note 8 için yayınlanan konsept videosunu aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. www.youtube.com/embed/7Rcz0ZlOvYI

Yukarıdaki linke paylaştığımız videoyu izlediğinizde rahatlıkla bugüne kadar piyasaya çıkan en iyi tasarıma sahip Galaxy Note serisi olduğunu söyleyebiliriz. Firmanın Galaxy S8 modelinde yaşadığı tecrübeyi üst düzey modeli Galaxy Note 8’e aktararak iyi bir telefon modeli üreteceği tahmin edilmektedir. Ayrıca firma bu modelinde daha önceki amiral modelinde kullanış olduğu “Infinity Display” yapısını Galaxy Note 8 modelinde de kullandı.

Galaxy Note 8 modelinin teknik özelliklerinin üst düzey olacağı tahmin edilmektedir.


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 02:46

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir