Turkcell T20 internet ayarları APN MMS nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Turkcell T20, T30, T40, T50, T60, T70 ve T80 model telefonlarda mobil interneti kullanabilmek için yapılacak ayarlar nelerdir? APN ayarların resimli anlatım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell firması ülkemide en çok abonesi bulunan gsm operatörlerinden biridir. Turkcel firması bu popülerliğini bazen ticarete dönüştürmektedir. Firma abonelerine ve diğer cep telefonu hattı kullanıcılarına akıllı telefon üretimine başladı.

Firmanın ürettiği telefonalrdan biri olan T20 modelinde internet ayarlarının nasıl yapılacağını anlatacağız. Bu haberimize başlamadan önce şunu belirtelim T20 modeli konusunda kullanıcıların geri dönüşleri çokca iç açıcı değildir.

İlk olarak aşağıdaki gibi görünün anasayfa ekranı karşınıza gelecektir. Bu ekranda uygulamalar simgesine tıklayınız. Uygulamalar simgesi noktalar gurubu şeklinde bulunan ekranın altında bulunan bir simgedir.

Turkcell T20 APN MMS internet ayarları nasıl yapılır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygulamalar simgesine tıkladığınızda ise karşınıza telefonunuzda yüklü olan uygulamalar karşınıza çıkacaktır. Bu uygulamalar içerisinden telefon ayarlarınızı yapabileceğpiniz ayarlar simgesine tıklayınız. Ayarlar simgesi çark şeklindedir.

Turkcell T20 internet ayarları nasıl yapılır

Ayarlar başlığı altında bir çok seçenek karşınıza gelecektir. Bu seçenekler içerisinden bağlantı ayarlarınızı yapacağınız Kablosuz özelliği ve ağlar yazısına tıklayınız.

Turkcell T20internet ayarları

Kablosuz ve ağ ayarları altında ise bir çok bağlantı türüne ait ayar bulunmaktadır. sizin yapmanız gereken ise mobil veri ayarlarını düzenleyebileceğiniz. Mobil ağlar  yazısına tıklayarak APN ayarlarınızı telefonunuza tanımlayınız.

Turkcell internet ayarları

Mobil ağ ayarlarında ilk olarak Veri etkin seçeneğini aşağıdaki resimde olduğu gibi aktif ediniz. Ayrıca yin Daima açık mobil veriler seçeneğinide aktif ediniz. Bu işlemlerin ardından Erişim noktası adları seçeneğine tıklayınız.

Turkcell t40 internet ayarları nasıl yapılır

Bu seçeneğe tıkladığınızda telefonunuzda yüklü olan APN’ler karşınıza gelecektir. Aşağıdaki ekranda eğer hattınıza ait aPN bulunmuyorsa yapmanız gereken ekranın altında bulunan seçenekler simgesine tıklamaktır.

Turkcell t40 vodafone internet ayarları

Seçeneklern simgesine tıkladığınızda ise karşınıza Yeni APN yazısı gelecektir. Bu yazıya tıklayarak hattınıza ait APN’leri yükleyebilirsiniz.

Turkcell t40 Türk Telekom internet ayarları

Erişim noktası düzenle ekranı diye adlandırılan bölümde Ad kısmına Turkcell Internet APN bölümünede internet yazınız. Diğer bölümleri ise boş bırakarak ekranın altında yer alan kaydet yazısına tıklayınız.

Turkcell t60 vodafone internet ayarları

İnternet ayarları nasıl yapılır


Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 18:35

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak