Vestel Venüs V3 5570 mobil veri internet ayarları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Vestel Venüs V3 5570 telefon modelinde Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom internet ayarları nasıl yapılır ? 3G – 4.5G ayarları resimli anlatım bu haberimizde…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Vestel ülkemizin yerli sermayelerinden biridir. Vestel firması farklı sektörlerde bir çok ürünü piyasaya sürmektedir. Televizyon, beyaz eşya vb ürünleri manisada kurulan fabrikasında üretmektedir. Firma mobil sektörün gelişmesi ile birlikte bu sektörde de yer alan ürünler çıkarmaya başladı.

Venüs markasını kullanarak piyasaya çıkarılan ürünler belirli satış rakamları ile ülkemizde bu sektörde yer almaktadır. Bu haberimizde ise Vestel Venüs V3 5570 modelinde mobil internetin nasıl kullanılabileceğini resimli olarak anlatacağız.

Vestel Venüs V3 5570 mobil veri internet ayarları nasıl yapılır

İlk olarak farklı bir android görünümü olsada mantık olarak diğer androidlerden bir farkı bulunmamaktadır. Simgelerinde değişikliği bulunan Venüsün genel görünümü diğerleri ile aynıdır. Uygulamalar simgesi genellikle noktalar gurubu şeklinde bulunurken burada 4 tane büyük karelerden oluşmaktadır. Yapmanız gereken bu simgeye tıklayarak uygulamalar bölümüne girmenizdir.

Vestel Venüs V3 5570 mobil veri internet ayarları

Uygulamalarda ise bir çok simge yer alır. Bu simgelerin içerisinden ayarlar simgesine tıklayınız. Ayarlar simgesi çark şeklindedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Vestel Venüs V3 internet ayarları

Ayarlar bölümüne girdiğinizde ise karşınıza farklı sekmeler çıkacaktır. Bu sekmelerden ağlar yazısına geliniz. Bu başlık altında bulunan “Diğer” yazısına tıklayınız.

Vestel Venüs V3 5570 turkcell internet ayarları

Diğer başlığı altında telefonunuzda göremediğiniz diğer bağlantı türleri bulunmaktadır. Buradan mobil veri ayarları yapabileceğiniz Hücresel Ağlar yazısına tıklayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

vodafone internet ayarları

Hücresel ağ ayarlarında ise mpbil internetinizi kullanabilmeniz için veri dolaşımını aktif hale getiriniz. Ayrıca 4.5G interneti kullanabilmek için ise Geliştirilmiş 4G LTE Modu seçeneğini aktif yapınız. Bu işlemlerin ardından Erişim noktası adları yazısına tıklayınız.

Vestel Venüs vodafone internet ayarları

Bu bölümde ise telefonda bulunan APN’ler yer alır eğer hattınıza ait APN yüklü değilse yukarıda sağ üst köşede yer alan + işaretine tıklayınız.

Vestel Venüs V3 Türk telekom ayarları

Erişim noktası düzenle ekranında ise hattınıza ait bilgileri yazınız. Ad: Turkcell Internet APN: internet Kullanıcı Adı: gprs Şifre: gprs şeklinde yazınız. Diğer bölümleri ise olduğu gibi bırakınız.

apn ayarları

Son olarak ise yukarıda yaptığınız ayarları kaydetmek için sağ üst köşede yer alanb 3 noktalı s,mgeye tıklayınız. Açılan ekrandan kaydet yazısına tıklayınız.

apn internet ayarları


Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 12:45

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.