Vivo NEX Dual Display Edition fiyatı uygun olması bekleniyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Vivo NEX Dual Display Edition tanıtımı yapıldı. Aynı özelliklere göre başka markalarla karşılaştırıldığında yeni Vivo fiyatı Türkiye içinde uygun olması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Teknolojik gelişmeler, her geçen gün akıllı telefon piyasasında farklı bir üretimin olmasını sağlamaktadır. Bu yüzden de gelişen telefon üretimleri, ilk defa açılıp kapanabilen bir kamera modeli oluşturmuştur. Ayrıca Vivo NEX Dual Display Edition modeli ilk ekrandan parmak izi okuyan bir özelliğe sahiptir.

Vivo NEX Dual Display Edition tasarımı ve genel bilgiler

Vivo NEX Dual Display Edition, uygun fiyatıyla daha şimdiden kullanıcıların merakını uyandırmıştır. 2018 yılında kendisine özel müşterilerine harika telefonlar sunan Vivo, 2019 yılına da hızlı bir başlangıç yapmak için Vivo NEX Dual Display Edition modelini sunmuştur. Çift ekranlı bu modelde, farklı ve hoş tasarım adeta estetik bir kullanım sağlayacaktır.

Vivo NEX Dual Display Edition fiyatı uygun olması bekleniyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Vivo NEX Dual Display Edition özellikleri

Snapdragon 845 işlemcisi ve 10 GB Ram özelliği bulunan TENAA kayıtları, aynı zamanda Snapdragon 710 işlemci ve 8 GB Ram ile de farklı bir tasarıma sahip olarak piyasaya çıkmıştır. Fiyatı konusunda herhangi bir kesin bilgi bulunmasa da, aynı zamanda orta segment üzerinde bir telefon olacağı da beklenmektedir. Ne zaman tanıtılacağı belli olmayan telefonun, diğer model akıllı telefon markalarına göre çok daha uygun bir fiyata piyasaya sürülmesi beklenmektedir. Android altyapısının çok farklı ve hassas bir performans sunması da, tanıtım sonrasındaki en çok merak edilen konulardan bir tanesi olmaktadır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir