Xiaomi Mi 7 tanıtım tarihi halen bilinmemekte

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi firmasının 2018 yılında piyasaya süreceği amiral gemisi kullanıcılar tarafından merakla beklenilmektedir. Mi 7 ismiyle çıkacak olan modelin tanıtım tarihi ise halen bilinmemektedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı telefon sektörü günden güne gelişmeye devam ediyor bu bir sektörde birçok Çin firmasına ait marka artık kendine yer bulmaya başladı. Özellikle Çin firmalarının telefon modelleri kullanıcılar tarafından büyük bir beğeni ile kullanılmaktadır. Xiaomi firmasının amiral gemisi M7 kullanıcılar tarafından merakla beklenen modeller arasında yer alıyor. M7 modeli iddialara göre firmanın Barcelona’da düzenlenecek olan MWC 2018 etkinliğinde tanıtılacağı söylenilmektedir.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen MWC 2017 fuarında Xiaomi firması amiral gemisinin tanıtımını yapmadı. Xiaomi  firması bu sene Barcelona düzenlenecek olan MWC 2018 fuarında yer alacak olan firmalardan bir tanesidir ancak ortaya atılan iddialara göre merakla beklenen M7 modeli  firma tarafından tanıtılmayacak.

Mi 7 tanıtım tarihi halen bilinmemekte

Xiaomi çalıştığı söylenen yüksek rütbeli bir yetkilinin bu yıl Barcelona’da düzenlenecek olan mobil fuarda amiral gemilerini tanıtmayacaklarını söylediler bu yetkilinin ismi ise gizli tutulmaktadır. Öte yandan Çin’in en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Weibo’da paylaşılan bir paylaşıma göre firma bu sene 2018 Barcelona mobil fuarında iki yeni modelini tanıtacağını duyurdu Xiaomi firmasının amiral gemisini ne zaman tanıtacağı ise halen bilinmezliğini korumaktadır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi firmasının 2018 yılına piyasaya sürece amiral gemisi ise kullanıcılar tarafından merakla beklenilmektedir. M7 modelinde hangi teknik özelliklerin kullanacağı ve diğer modelinden farklı olarak hangi özelliklerin bulunacağı ise merak edilen konulardan biridir.

M7 modelinde Snapdragon 845 işlemci kullanılacağı Full HD çözünürlüğe sahip olacağı 6.65 inç büyüklüğünde bir ekranı bulunacağı uzmanlar tarafından tahmin edilmektedir. Ayrıca 8 GB RAM ve bulunan M7’nin 16 MP çözünürlüğe sahip olan ve çift kamera kullanılacağı gelen bilgiler arasında yer almaktadır.


Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 20:05

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.