Xiaomi Mi 9 Explorer Edition fiyatı özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition özellikleri ve Xiaomi Mi 9 Explorer Edition fiyatı belli oldu. Şimdilik yurt dışı fiyatı belli olurken bu fiyat bölgeye göre değişken olacağını hatırlatalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi 9′ dan sonra şimdide Xiaomi Mi 9 Explorer Edition belli oldu. Şeffaf tasarımla yenilenerek gelen Mi 9 Explorer Edition özellikleri ile yine gayet başarılı bir modele imza atılmış.

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition fiyatı, donanımına bakıldığında uygun gibi durmakta. Yeni Mi şeffaf arka yüzeyine sahip görünümü ile yeni HTC modellerindeki tasarıma benziyor. Yan bölümleri karartılan cam yüzeye ve arkadaki yüzeyinde plastik parçada bulunmakta. İç kısımda MIUI, Mi Fans ve Qualcomm logoları bulunmakta. 

Mi 9 Explorer Edition’ da küçük çentikte bulunuyor. Birde önceki modelinle kıyaslandığında %40 daha ince çerçeve dikkat çekmekte. İşlemci ise 855 Snapdragon ile çok güçlü bir CPU’ ya sahip. Ekranda 6.39 büyüklüğünde ve NTSC geniş renk değeri 103.8 ve nit 600 parlaklığa sahip.

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition fiyatı özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition fiyatı ve özellikleri

RAM olarak 12 GB ve 256 dahili depolamaya sahip. Kablosuz olarak 20 W hızlı şarj mevcut. Bataryası 3300 ve %90 ekran kasa oranı dikkat çekmekte.

Ekran koruması yeni Gorilla Glass, HDR 10, gece ve oyun moduyla gelen bazı yenilikleri barındırıyor.

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition özellikleriMi 9 Explorer Edition fiyatıMi 9 Explorer Edition özellikleri

  • Parmak izi okuma.
  • Arkada üç kamera, 12 MP, 16 MP ve 48 MP yer alıyor. 
  • Önde 20 MP kamere selfie özelliğe sahip
  • Şeffaf bir tasarım bulunuyor
  • Kasa alüminyum
  • Grafik 640 Adreno
  • Depolama 256 ve RAM 12 GB
  • Sürüm Android Pie

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition fiyatı ilk çıkışı 595 dolar gibi bir rakamlara sahip. Türkiye fiyatı ne kadar olacak bakalım!

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak