Xiaomi Mi 9 özellikleri çıktı iddiası

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi Mi 8' den sonra şimdi ise Xiaomi Mi 9 geliyor. Özelliklerinden bazıları belli oldu iddiaları internette düştü. Xiaomi Mi 9 fiyatının kaç dolar veya kaç TL olacağı belli değil.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi‘ dan yeni bir model gün yüzüne çıktı. Modelin adı Xiaomi Mi 9 olarak kesin olması bekleniyor. Bir iddiaya göre Xiaomi Mi 9 özellikleri belli!

Xiaomi cep telefonlarından birini hiç kullandınız mı? Adını son yıllarda sıkca duyulan bir marka. Uygun fiyatlarla güçlü donanımlı telefonları satışa çıkaran Çin’ li markalardan biri.

Xiaomi Mi 8 çok konuşuldu. Çoğunlukla kullanıcılardan olumlu not aldı. Üretici, şimdide Xiaomi Mi 9 ile yeni başarılara imza atmaya çalışıyor. 

Xiaomi Mi 9 özellikleri çıktı iddiası

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi 9 özelliklerinden bazıları

İşlemcisi Snap. 8150 olacağı söylenen modelde kamera ise, çoklu olacağı söyleniyor. 48 MP değere sahip telefonda birde 3 kamera olacağı belirtiliyor. RAM büyük ihtimal 6 GB ama 8′ de olabilir.

Yeni modelde ekran Amoled olacak. Parmak izininde ekran altında olabilir. Xiaomi Mi 9 fiyatı diğer modellerin ön siparişlerine bakılırsa daha uygun olabilir. Bu doların durumuna bağlı. Bakalım ürün ne zaman resmi ağızlarından duyurulacak ve Türkiye fiyatı ne olacak?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir