Android telefonda kullanılan rootlu uygulamalar

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Rootlama işlemi yapılmış Android telefonlarda kullanılabilecek uygulamalar hangileridir? Rootlu telefonlarda çalışan uygulamalar? Oyun ve uygulama önerisi…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Rootlama işlemi yapılmış android telefonlarda kullanabileceğiniz uygulamaları bu haberimizde sizlerle paylaşacağız. Rootlama işlemlerinin nasıl yapılacağı yönünde bilgileri daha önceki haberlerimizde paylaşmıştık. Bu işlemleri yaptığınız varsayarak root isteyen uygulamaları yayınlamaya başlayalım;

Android telefonlarda kullanılan rootlu uygulamalar

Android telefonlarda telefon rootladığınızı cihazınızı tam performans ile kullanma imkanına sahip olabilirsiniz. Flaşma işlemi sisteminizi son sınırlarına kadar sizlere kullanma imkanı verir. Bu başlık altında uygulamanın adını yazarak hangi alanlarda kullanabileceğinizi yayınlayacağız;

Android telefonlarda kullanılan rootlu uygulamalar

  • Sixaxsis Controller : Oyun alanında kullandığınız bir uygulamadır. PS3 oyunu kolunuzu telefonunuza bağlamanızı sağlayan bir uygulamadır. Bu işlem için telefonunuzun rootlu olmasını uygulama istemektedir.
  • Titanium Backup: İsminden anlşılacağı üzere yedekleme uygulamasıdır. Bu uygulama ile teelfonda yer alan bütün verilerinizi yedeklemenizi sağlamaktadır. 
  • Superuser: Bu uygulama vazgeçilmez root uygulamasıdır. Rootlu cihazlar kullananlar bu uygulamayı yakından tanıyacaktır.  
  • AnTuTu CPU Master: Kullanmış olduğunuz sisteminizi geliştirmeye yarayan bir uygulamadır. Bu yazılım açıkcası bilmeyenler kullanmasınlar çünkü kötü sonuçları olabilir.
  • Xprivacy: Telefonda yüklü olan uygulamaları takip edebilmenizi sağlayan bir uygulamadır. 
  • Greenify:  Android telefonlarda en çok yaşanan sıkıntıların başında gelen arkaplanda yazılımların çalışması sorununu çözüme kavuşturan bir yazılımdır. Bu uygulamayı kurduğunuzda artık arka planda hiçbir uygulama çalışamayacaktır.
  • Bloat Freezer Pro : Yuakrıdaki gibi arka planda çalışan uygulamalarınızı kapatan bir root uygulamasıdır.
  • Busybox: Rom ve terminal emülatörünüz bulunuyorsa bu uygulamada telefonunuzda olmak zorundadır.
  • GMD GestureControl: Bu uygulama sayesinde android telefonunuzu el ile yönetebilirsiniz. 
  • Adaway: Reklam uygulamalarını tanıtımları telefonunuzdan uzaklaştıran bir root isteyen uygulamadır. 


Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 08:49

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir