Bu haftanın dikkat çeken ücretsiz Android uygulaması

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Play Store mağazasında son bir hafta içerisinde en dikkat çeken ücretsiz üç uygulama ve oyuna yer verdik. WalletHub, Chicken Scream Zor ve Podcast Go.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Her zaman olduğu gibi gerekli yeni uygulamalar ve güzel mobil oyunlarından size bahsetmeye devam ediyoruz. Bu hafta da 3 uygulamadan söz edeceğiz.

Android kullanıcılarının pek çoğu farklı amaçlarla kullandıkları uygulamalardan hoşlanırlar. Bazen bir seçenek bazen de ilgi çekici düşüncelerle kendini gösteren uygulamalar, kullanıcıların isteklerini karşılıyor. Geçtiğimiz hafta mobil uygulamada dünyada en çok kullanılan uygulamalardan olan Facebook’un hikayeler özelliğiydi. Bu konuda şirketin kendisine rakip gördüğü Snapchat’le bir yarışa daha girdi. WhatsApp’a gelen snap atma özelliğini Facebook kullanıcıları sevecek mi merak ediyoruz.

Ücretsiz Android uygulama ve oyun

Ücretsiz Android uygulama ve oyun

Bu aralar en çok dikkat çeken 3 ücretsiz uygulamayı anlatalım:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

1) WalletHub Uygulaması Bu tarz uygulamalar, kredi puanınızı gösterdiğini öne sürüyor. Play Store’da benzeri şekilde hizmet veren pek çok uygulama olsa bile WalletHub Uygulaması bir hayli göze çarpıyor. Açık hesaplarınız, mevcut borçlarınız ve diğer bilgilerinizin takibini yapabilirsiniz.

2) Chicken Scream Zor oyunlar her zaman kulaktan kulağa duyularak dikkati çekmiştir. Büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde onlar arasında yer alacak Chicken Scream yeni bir oyun. Sesli oynanan bu oyunu halka açık yerlerde oynamak için yüreği olan varsa gelsin. Çığlık atmak durumunda kalabilirsiniz, ona göre.

3) Podcast Go Ücretsiz ve yeni olan bir yayın uygulaması. Toplam olarak 300.000′ den fazla ses yayını ve sesli videoları ilgi alanınıza göre sıralar. Arayüz hakkında yeterli bir deneyimi olmasa da ücretsiz olması ilk üçe girmesi için yeter de artar bile.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.