En iyi retro kamera uygulamaları hangileri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Akıllı telefonlar ile çekilen resimlerde kullanabileceğimiz en iyi retro uygulaması hangisidir ? Android veya ios işletim sistemlerinde kullanılan retro uygulamalar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı telefonlar artık konuşma dışında bir çok alanda kullanılmkatadır. Kullanıldığı alanlardan biride resim çekimidir. Bu resimleri çekerken kullanabileceğiniz en iyi 5 farklı retro uygulamasını aşağıdaki başlığımız altında paylaşacağız.

Evet yukarıda dediğimiz gib artık fotoğraf makinasını kimse kullanmamaktadır. Çünkü bu makinaların yerini akıllı telefonlarda bulunan kameralar yer aldı. Bu kameralar ile çekilen resimlerde eski günlerde çekilen foroğrafları anımsamak için ve iyi retro resmler çekebileceğiniz iOS ve android akıllı telefonlarda kullanılabilen üvretsiz hizmet veren retro uygulamaları paylaşmaya başlayalım.

En iyi retro kamera uygulamaları hangileri

 İlk uygulamamızı yayınlayalım;

Vintage Retro Camera + VHS

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu uygulama ile geçmişte çekilen resimler gibi nostalji yaşamak için resimlerinizi veya videolarınızı eskitilmiş olarak ve retro video şeklinde efektli olarak sanki geçmiş dönemlerde çekilmiş hissi vererek çekebilirsiniz. Bu uygulamayı ilk sırada yayınladıktan sonra ikinci uygulamamıza geçelim.

Glitch

En iyi retro kamera uygulamaları hangileri

Bu uygulamada farklı bir kullanıma sahiptir. Zaten uygulamanın anlamını türkçeye çevirdiğinizde acayip kelimesi karşınıza gelecektir. Bu uygulama ile eski albümlerdeki gibi resimlerinize efekt uygulayabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Glitchr

Bu uygulama ilk başta yukarıda paylaştığımız uygulamaya benzerlik göstersede hem isim hemde içerik olarak fakat kullanmaya başladığınızda farklı bir çok efekt ve düzeblemenin olduğunu göreceksiniz.

8Bit Photo Lab

Bu uygulamada adından anlaşılacağı üzere resimlerinize 8bit olarak düzenleyebilir ayrıca bu resimlere açıklama ekleyebilirsiniz.

Retrica

En son olarak ise herkes tarafından kullanılan ve bilindik bir uygulama olan retrikadır. Retrika bu listede sonda olmasına bakmayın resim eskitme olarak en çok kullanılan uygulamadır. İçerisinde bir çok farklı efekt ve ayar bulunmaktadır. 


Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 17:20

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir